Celeb / Híresség, Érdekes, Film

33 évvel később: így néznek ki most a Karácsonyi vakáció sztárjai

33 év telt el a film bemutatója óta, ez idő alatt pedig a főszereplők is sokat változtak.

 

 

 

Vannak filmek, amelyek minden decemberben előkerülnek, hiszen nem is lenne kerek nélkülük a karácsony. Bár sokaknak erről rögtön a Reszkessetek, betörők! jut eszükbe, azért mi még bőven tudnánk folytatni ezt a listát a Holidayjel, az Igazából szerelemmel, és mindenki kedvenc családjával, Griswoldékkal! A Karácsonyi vakáció az egyik legszórakoztatóbb ünnepi film, ami gyerekkorunk óta nagy favorit, és 1989 óta, azaz több, mint 30 éve töretlen sikernek örvend.

Karácsonyi vakáció főszereplője Clark Griswold és családja volt, akiket ezt megelőzően is láthattunk már a Családi és az Európai vakációban, majd később még a Vegasi vakációban is. Noha a gyereksztárokat szinte minden részben lecserélték, Chevy Chase és Beverly D’Angelo maradtak, és hátukon vitték a történetet, bebizonyítva, hogy nemcsak szuper színészek, de a kémia is megvan közöttük.

Kép

Hiába telt el jó néhány évtized, még mindig imádjuk őket! A Karácsonyi vakációt pedig nem lehet elégszer megnézni, és ha te is egyetértesz velünk, ezt a képes összeállítást is látnod kell! Utánajártunk ugyanis, hogy néznek ki most az ünnepi film sztárjai, és kik azok, akik már sajnos nem lehetnek velünk. Sőt, meg fogsz lepődni, honnan volt olyan ismerős a kis Rustyt alakító színész.

1

A filmszéria (merthogy Griswoldékat több történetben is követhettük) abszolút főszereplője Clark Griswold volt, aki a filmben minden áron a lehető legcsodálatosabb karácsonyt szerette volna megteremteni. Igazán szórakoztató karakter volt!

2

Az őt alakító Chevy Chase nemrég ünnepelte 79. születésnapját! A színészről ma már nem hallunk annyit, mint néhány évtizede, de azért igyekszik visszatérni Hollywoodba. Korábban a Community sorozatban játszott, de 3 évad után megváltak tőle. Egyébként boldog házasságban él közel 40 éve, és négy gyermeke született (fia még egy korábbi házasságból).

Hogy miért hanyatlott be karrierje, IDE KATTINTVA elolvashatod.

3

Ellen Griswoldot, Clark nejét nem lehetett nem imádni! Türelmes volt, szórakoztató, stílusos; színesebbé tette a történetet.


4

Az őt alakító Beverly D’Angelo 71 éves múlt, de még mindig csodálatosan néz ki! Al Pacinótól két gyermeke született, és bár most már nem házas, karrierje még mindig halad előre. Legutóbb A telhetetlen sorozatban játszott, de több filmje is készülőben van!

5

Íme a kis Rusty, akit ebben a filmben sokan megkedveltek!

6

És még jobban szeretni fogod, ugyanis őt bizony az Agymenők imádott sztárja, a 47 éves Johnny Galecki keltette életre! A színésznek ez a sorozat hozta meg az igazi áttörést, noha egyébként gyerekkora óta számos szerepben jelent meg a tévében. Pár éve a szerelem is rátalált Alaina Meyer személyében, azonban gyermekük születése után nem sokkal különváltak útjaik

7

Karácsonyi vakációban Audrey fiatal tinédzserként a háta közepére sem kívánta a családi összejövetelt.


8

Nem véletlenül volt ismerős neked is a fiatal színésznő, hiszen Juliette Lewis alakította őt! A színésznő most 49 éves, és aktívan dolgozik podcasteken, kisebb sorozatokban, a Yellowjacketsben kifejezetten nagy szerepet kapott. Bár most elméletileg egyedülálló, korábban olyan sztárpasik szívét rabolta el, mint Brad Pitt és Brad Wilk.

9

Eddie karaktere ikonikus volt, szórakoztató, őszinte, és bár kicsit idegesítő is, összességében nagyon imádtuk!

10

A karaktert Randy Quaid keltette életre a képernyőn, aki Dennis Quaid idősebb testvére. Azonban karrierje hamar derékba tört, miután nejével Kanadában kértek menedéket, mondván, hogy Hollywoodban gyilkosok vannak, és a nyomukban loholnak. Próbált 2014-ben visszatérni az országba, de ez nem sikerült, az utóbbi időben pedig megosztó tweetjeivel került középpontba (Trump a színész több bejegyzését is megosztotta).

11

Eddie felesége, Catherine nagyon szerethető karakter volt!

12

Miriam Flynn most 70 éves, és mióta csak szerepelt a Karácsonyi vakációban, a média világában tevékenykedik. Gyakran szinkronszerepeket vállal, és két gyermeke született.

13

A kis Ruby az egyik legemlékezetesebb karakter volt a filmben őszinte természetével.

14

Ellen Hamilton Latzen

Ellen most 42 éves, és néhány évig még színésznőként dolgozott a filmet követően. Bár Instagramján aktív, nem tudni, pontosan mivel foglalkozik most, viszonylag hétköznapibb életet él. Viszont nagyon szívesen beszélget a rajongókkal, és imád a Karácsonyi vakációról sztorizgatni!

15

Nora Griswold

Clark édesapját John Randolph keltette életre, aki számos emlékezetes alakítást nyújtott. Tony-díjat is kapott, és élete végéig dolgozott. 88 évesen hunyt el, 2004-ben.

A képen mellette filmbeli feleségét, Nora Griswoldot láthatod.

16

Diane Ladd már a film előtt is híres színésznő volt (Alice már nem lakik itt, Kínai negyed, Olcsó Whiskey), és hiába 86 éves, még mindig forgat! Ő egyébként Laura Dern édesanyja egyben, úgyhogy lánya nem véletlenül lépett színésznői pályára!

 

 

 

 

 

17

Íme Mr. Frank Shirley, aki Clark bosszantó főnökét alakította, és akit Eddie maga rabolt el karácsonykor.

18

Őt Brian Doyle-Murray alakította, Bill Murray bátyja, akivel óriási volt közöttük a hasonlóság. A színész elsősorban szinkronszínészként dolgozik, de még mindig aktívan tevékenykedik. Magánéletéről nem sokat tudni.

19

A kép bal oldalán Shirley Smith-et láthatod, aki Ellen anyukáját alakította. Doris Roberts világhírű színésznő volt, játszott a Szeretünk Raymond!-ban, a Mrs. Miracle-ben és a Remington Steele-ben is. 2016-ban, 91 évesen hunyt el.

E. G. Marshall, aki Art Smitht keltette életre a filmben, az 50-es, 60-as, 70-es és 80-as évek alatt is aktívan dolgozott. 1998-ban hunyt el, ekkor 84 éves volt.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?