Belföld, Hírek

Bemutatott az autósnak, aki ezért kiszállt és elverte – VIDEÓ

Egy dohánybolt előtt történt egy fiatal és egy helyi férfi között.

 

 

 

Lassan egy évvel ezelőtt, még 2022. január 20-án történt az eset koraesti órákban, amikor egy autót vezető fiatal férfi éppen állt ki egy dohánybolt előtti parkolóból, de egy gyalogos is haladt át az úton. A gyalogos gondolkodás nélkül bemutatott az autósnak a manőver közben (az eset előzményeiről egyelőre nincsenek információk).

Ekkor az autós ideges lett és az út közepén keresztbe álló autóból elkezdett kiszállni, majd rájött, hogy rossz helyen van. Ezért ajtaját visszacsukta, majd elkezdett manőverezni a gyalogos férfihoz veszélyesen közel és visszaállt az út mellé.

Itt társával együtt kiszállt és kiabálva közeledett a sértett felé, aki eleinte hátrált. Egy ponton a vádlott ököllel megütötte a helyi férfit, aki emiatt a földre esett.

 

Miután a földre került, a vádlott még többször megütötte és megrúgta. A tehetetlen férfi a földön fekve védte arcát, amit ennek ellenére a bedühödött fiatal eltalált, de csupán 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott.

A szakértők viszont megállapították, hogy ez kizárólag a helyi férfi védekezése miatt volt így, az ütések ereje és mértéke okozhatott volna komolyabb sérüléseket is. Emiatt a fiatal férfi ellen most súlyos testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat.

A fiatal férfi elleni vád kapcsán az ügyészség tárgyalás mellőzésével kéri pénzbírság kiszabását. A férfi bűnössége kapcsán a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Az esetről készült videót ezen a linken lehet megtekinteni.

forrás: alapjarat.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?