Belföld

Nem hiszi el, ki esett ki a ValóVilágból: őt küldték haza a villából a nézők

VV Anita láthatólag nagy megdöbbenettel fogadta, hogy a nézők végül VV Pirost választották a párbaj győztes versenyzőjeként, így neki kellett elhagynia a villát.

 

 

 

Az eredményhirdetés után azt latolgatta, hogy vajon miért maradhatott alul Pirossal szemben, akivel koránt sem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk az együtt töltött napok során.

– Szerintem azért kaptam én a kevesebb szavazatot, mert az embereknek nem tetszett, hogy mennyire őszintén kimondom a szavakat. Lehet, kicsit alpáribb is voltam nő létemre – gondolkodott el a lehetséges magyarázatokról Anita, majd hozzátette:

Ha egy ilyen ember ellen kiesek, aki nem áll ki magáért, akkor nincs helyem a ValóVilágban. Nincs helyem arra, hogy példát tudjak statuálni esetleg elnyomott nőknek.

A két lány soha nem rejtette véka alá, hogy nem kedvelik egymás társaságát, az egyik jelenet után már-már fizikai erőszakba is átcsapott a köztük lévő feszültség, különböző élelmiszereket, tojást, tejet és lisztet hajigáltak egymás felé. A balhé annyira eldurvult, hogy még a játékból való eltiltás is felmerült.

Anita mindent megtett az utolsó percekben azért, hogy őt szavazzák vissza a villába: egy szál tangába táncolt a kamerának, ami vel ha a szavazók szívét nem is sikerült elnyernie, a villalakókét biztosan, ugyanis Bibit egyszerűen megbabonázta a látvány, és rá is vetette magát villatársára.

A kiesése után, Anita utólag azt nyilatkozta, hogy lehet finomabban kellett volna fogalmaznia a bent töltött időszak során, azonban úgy érzi az őszinteséghez hozzátartozik, hogy kimondja, amit az adott pillanatban gondolt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?