Kreatív

Egy művész olyan észbontó tetoválásokat készít, amelyektől tátott szájjal fogsz lefagyni

A tetováláshoz való hozzáállás igen szélsőséges lehet. Van, akinek a teste jelentős részét tetoválások borítják, másnak viszont meg sem fordul a fejében, hogy a legapróbb mintát is magára varrassa. Akármilyen is a viszonyod a tetováláshoz, ha művészi szinten vannak elkészítve, élmény nézegetni őket. A következő tetoválóművész munkái még azokra is nagy hatással lesznek, akiknél eddig szóba sem jöhetett a tetoválás.

 

 

 

A siker felé vezető út nem volt egyszerű, de a művésznek sikerült feljutni a csúcsra.

Ryan Ashley Malarkey (DiCristina) akkor vált közismertté, mikor megnyerte a Tetováló mesterek című műsor 8. évadát. Jellegzetes stílusú munkáiban a főszerep a fekete és szürke árnyalatoké, valamint az ékszerekre és csipkére emlékeztető mintáké.




Már évekkel korábban kezdte a szakmát, de egészen a műsorig nem figyeltek fel a tehetségére. Meglepő módon ő volt az első nő a műsor történetében, aki nyerni tudott.

Első pillantásra is látszik az elhivatottsága a tetoválások iránt.

Ryan Ashley-nek nemcsak a munkája, de a szenvedélye is a tetoválás. Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy őt magát tetőtől talpig tetoválások borítják. Mindig is imádta a divatot, csak egy kissé másként közelíti ezt meg, a testfestések, tetoválások oldaláról.




A Fashion Institute of Technology nevű iskolában divat szakon végzettséget is szerzett. Azért választotta ezt az utat, mert a lehető legtöbbet akarta megtanulni arról, hogy az emberek milyen módokon használják a divatot arra, hogy hatással legyenek másokra.

Ma már rengetegen ismerik és elismerik a munkáját.

Miután megnyerte a műsort, az egyik barátjával nyitott egy tetoválószalont. Ha éppen nem tévéműsort forgat vagy ruhákat tervez, akkor általában az üzletben van és tetoválásokat készít.

Sok tetoválószalonban a véletlenszerűen betérő vendégeket is fogadják, de nála nem ez a helyzet. Előzetes időpontfoglalás után lehet csak menni hozzá, hiszen – ahogyan mondta – neki nemcsak fizikailag, de mentálisan is fel kell készülnie, mielőtt új alkotásba kezdene.

Elmesélte, hogy ő nem tud rögtön összpontosítani, ha valaki csak úgy bemegy hozzá azzal, hogy tetoválást akar. Fontos számára a felkészülés, ezért szereti tudni, hogy a vendég pontosan mikor érkezik és mi az elképzelése.

Saját spirituális módszere van.

Mikor tetoválást készít, mindig próbál olyat alkotni, ami teljesen egyedi, amilyen senki másnak nincs. Rengeteg időt tölt azzal, hogy kitaláljon különböző mintákat, hiszen ezzel is bizonyítani szeretné, hogy a divat lényege nem az, hogy egyformává tegye az embereket, hanem az, hogy mindenkinek egyediséget adjon.

Minden figyelmével a munkájára koncentrál, mikor belefog a tetoválásba, ezért nem is szereti, ha közben megzavarják. Még egy telefonhívás is kizökkentheti, ezért általában lenémítja a telefonját munka közben, és csak akkor néz rá, ha már végzett.

Az ő példája is bizonyítja, hogy a kemény munka mindig megtérül.

 

 

 

 

Ryan Ashley mindig is keményen dolgozott azért, hogy ismertté váljon. A divatiskolában is jeleskedett, ő volt a legjobb tanuló, és minden társát felülmúlta kreativitás tekintetében is. Miután végzett a tanulmányaival, egy éven át gyakornokként dolgozott egy tetoválószalonban. Azóta folyamatosan fejleszti a saját stílusát.

Rengeteg elismerése és díja van, az Instagramon pedig több mint 1,6 millióan követik. Örül, hogy van lehetősége az önkifejezésre, hiszen számára fontos, hogy az ember megmutathassa másoknak, hogy ki is ő valójában, akár az öltözködés, akár a tetoválások által.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?