Belföld

Drámák napja a ValóVilág villájában: durva vallomások után VV Bibi terhességi tesztet csinált, ez lett az eredménye

Három hét telt el azóta, hogy a versenyzőket a ValóVilágban összezárták egymással. Napról napra egyre szaftosabb, tragikusabb részletek derülnek ki a lakók életéről. Ezek a szituációk pedig drámai beszélgetésekhez vezetnek.

 

 

 

Olyan dolgokat tudhattunk meg VV Melina és VV Piros életéről, amelyekre nem is számítottunk volna. A Kiválasztás is megtörtént, ami tovább bonyolította a viszonyokat. Mindeközben VV Bibi végre csináltathatott egy terhességi tesztet, hogy lássák, VV Lamintól teherbe esett-e vagy sem. A tüneteit érezte, de aztán azt mondta: „Úgy tűnik, hogy nem”.

VV Melina és VV Dani kavarása után nem sokkal kiderült, a lányt várja odakint valaki. Ez aztán elindította a sírást, a dráma napja volt a villában.



VV Rico úgy érezte, nem bírja tovább és a dühét a ruhaszárítón töltötte ki, amellyel megszegte a szabályokat. Ennek értelmében büntetést kapott, és egy pillangószárítót kellett magára vennie és hordania, rajta száradtak a ruhák. Nem feltétlen érte meg a dühöngést a másnapi kényelmetlenség.

„Valaki szembeköpte magát” – vélte VV Lissza, aki VV Bibivel a szaunába elvonulva rendezte a rendezni valót, ami a kettőjük bizalmi viszonyát illeti. Megbeszélték a jelölési stratégiát is, biztos, ami biztos. Indul a taktikázás.

A könnyek sorozata itt viszont még nem ért véget, hiszen VV Piros egy nagyon szomorú történetet osztott meg VV Renivel:

„Öthetes voltam, amikor rájöttem, és három tesztet csináltam, mind a három negatív volt. Sőt, az akkori párom ugye az az, aki full beteg, toxik volt, és ő nem is pesti volt, így egyedül voltam, amikor kiderült, meg jó, hogy elmentem egy általános szűrésre. (a szüleim) Nem tudtak még akkor róla. Elmentem egy családsegítő védőnőhöz. Ekkor van az időpont, vissza kell menni megint, írni kell egy papírt, nagyon sok mindenen keresztül kell menni, el kell menni vérvételre. Ezt az egész szrt egyedül csináltam végig” – mesélte a szereplő, aki akkori párjába annyira szerelmes volt, hogy megfordult a fejében, hogy megtartsa a gyermeket, de a férfi nem csak nem akarta, hanem csúnyán lehordta mindennek.

Végül pedig a Kiválasztás alkalmával kiderült, kitől szeretnének megszabadulni maguk közül a versenyzők. VV Krisztire egy szavazatot adtak, VV Renire is egy érkezett, míg toronymagasan, 10 szavazattal VV Piros vitte a pálmát, így ő lett a kiválasztott.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?