Életmód, Érdekes

Milliókat költött plasztikai beavatkozásokra, mára szinte felismerhetetlenné műtette magát a 25 éves nő

Andrea Ivanova szerint azonban még van mit alakítani magán, újabb beavatkozásokat tervez.

 

 

 

Alaposan feltöltette az ajkait egy 25 éves bolgár nő, mert szerinte túl unalmas volt a szája. Andrea Ivanova megszállottan plasztikáztatja magát, eddig már 43 beavatkozáson van túl, amivel megszabadult természetes szépségétől.

A mostani hialuronsav-injekciós szájfeltöltése rekord – írja a The Sun.

A nő szeretne a Barbie-babára hasonlítani, ezért már közel hétmillió forintnyi összeget költött magára, és már szinte felismerhetetlenné vált.

Célja még, hogy övé legyen a „világ leghosszabb és leghegyesebb álla”, ezért az állába és arccsontjába is feltöltőinjekciókat kapott. De már mellnagyobbítást is csináltatott. Bevallása szerint szereti az eltúlzott dolgokat:

„Nem szeretem a hétköznapi külsőt, ellenben rajongok a hatalmas formákért és a különc szépségekért. A természetes szépség számomra unalmas, ezért úgy döntöttem, hogy radikálisan megváltoztatom a külsőmet”

– árulta el.



A külsejével még nem elégedett, ezért újabb beavatkozásokat tervez. Karácsonyra például újabb injekciókkal lepi meg magát.

Arról, hogy mit szólnak hozzá az emberek, úgy vélekedett:

„Mindig vannak pozitív és negatív reakciók… az emberek mindig megfordulnak, hogy megnézzenek, megjegyzéseket tesznek rám, suttognak egymásnak.

Vannak, akik ujjal mutogatnak rám, vitatkoznak velem a megjelenésemről, vannak, akik fütyülnek, vannak, akik nevetnek, gúnyolódnak rajtam, és persze vannak, akik odajönnek hozzám, gratulálnak, és fényképezkedni akarnak velem. Akárhová megyek, mindig vannak emberek, akik hajlandók velem fotózkodni, ami csodálatos számomra.”

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?