Celeb / Híresség

Hoppá! Mit csinál Tóth Andi és Gáspár Evelin együtt? – fotó

Tóth Andi és Gáspár Evelin együtt vetették bele magukat az éjszakába, ugyanis mindketten Valmar-koncertre mentek. A két lány jól érezte magát egymás társaságában, az estéről pedig egy közös kép is készült, amit Evelin a közösségi oldalára töltött fel. Fény derült arra is, milyen munkát kapott a TV2-nél a Gáspár família tagja.

 

 

 

Gáspár Evelin nem egyszer beszélt már arról, mennyit csalódott eddigi élete során az emberekben. Nem titkolja, hogy kevés igaz barátja van, mivel sokan eljátszották már a bizalmát. Hasonló cipőben jár Tóth Andi is, akinek szintén kijutott az ilyen emberekből: rengeteg csalódás és kudarc érte, így keveseknek engedi lebontani azt a bizonyos falat, amit az évek során felépített maga köré.

De hogy mi köze a két lánynak egymáshoz? Egyelőre csak annyit tudni, hogy csütörtök este együtt buliztak Marics Petinek és Valkusz Milánnak a budapesti Akváriumban tartott koncertjén, és láthatóan nagyon jól kijöttek egymással. Evelin egy, az énekesnővel közös fotót is megosztott a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában, amelyen hatalmas a mosoly mindkettejük arcán.

Ezenkívül kiderült, hogy a legidősebb Gáspár lányt annyira érdekli a média világa, hogy már a TV2 Akadémiát végzi, ráadásul tegnap elkészítette az első saját riportját is a csatornának a Tények Pluszba.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?