Belföld, Hírek

Kiderült, miért akart öngyilkos lenni a mindkét szemére megvakított kemecsei édesanya

50 szem gyógyszert vett be, korábban ápolóként dolgozó bátyja mentette meg.

 

 

 

Ahogy azt mi is megírtuk, múlt csütörtökön öngyilkos akart lenni a mindkét szemére megvakított kemecsei édesanya. Gabriellára korábbi párja, Gy. Attila támadt rá, miután nem tudta elfogadni, hogy a nő szakított vele, és puszta kézzel nyomta ki mindkét szemét.

Gabriella testvére, Róbert most a Borsnak elmondta, mi vezetett a kísérlethez. Korábban már elköltöztette húgát és kislányát korábbi lakhelyéről, mivel féltette őket Gy. Attilától és társaitól.

„Sajnos mégis megtaláltak bennünket. Az egyik nap éppen istentiszteletről mentünk haza, amikor az egyik gyerek azt látta, hogy egy alak elfut a házamtól. Amikor beléptünk, iszonyatos benzinszagot éreztünk. Gyúlékony anyaggal locsolták fel az otthonomat.

Vélhetően többen voltak, és az egyik szólt a másiknak, hogy jövünk, ezért nem gyújtották fel. Betörésnek nem volt nyoma, nyilván megtudták, hol szoktam a kulcsot elrejteni. A kazánházat viszont feltörték” – mondta a lapnak Róbert.

Egy másik alkalommal a nő új házának tetejét is megdobták, a cserép is betört. Gabriella a történtekért magát okolta, úgy érezte, ő sodorta veszélybe a családját.

„Gabica csütörtökön sajnos egy egész üvegcse erős gyógyszert bevett. Ezt a vele élő édesanyánk időben észrevette, és szólt nekem. Két percen belül átértem hozzájuk, és mivel ápolóként is dolgoztam, tudtam, mit kell tennem. Szerencsére rendelkezem az ehhez szükséges speciális készülékkel, ezért ki tudtam mosni a testvérem gyomrát.

Ehhez keserűsót is itattam vele. Mind az 50 pirula kijött belőle, megszámoltam. Ha ennyi hatóanyag felszívódott volna, meg is állíthatta volna a húgom szívét! – mondta a férfi.

Gabriellát kórházba szállították, jelenleg pszichiátrián kezelik.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?