Életmód, Érdekes

Megrázó képsorok készültek a világ leghíresebb belterjes családjáról

Több dokumentumfilm is készült már a híres-hírhedt belterjes család, a Whittakerek életéről, akik morgással kommunikálnak, és borzasztó körülmények között élnek a nyugat-virginiai Odd városkájában. A most következő megrázó képsorok az egymás közt házasodó család leszármazottjainak mindennapjait mutatják.

 

 

 

Az Amerikában élő Whittaker család eredetileg brit származású. Egyelőre nem végeztek orvosi vizsgálatot a még élő tagokon, de több mint valószínű, hogy súlyos egészségügyi problémáik a belterjességből fakadnak.

A KÖZELMÚLTBAN A CSALÁD TAGJAIVAL KAPCSOLATOS VIZSGÁLATOK KIMUTATTÁK, HOGY A SZÜLŐK ELSŐ UNOKATESTVÉREK VOLTAK, NEM PEDIG TESTVÉRPÁR, MINT AZT KORÁBBAN FELTÉTELEZTÉK.

Ugyanakkor ez a közeli szülői rokonság jelentős mértékben lehet felelős a családtagok állapotáért. A tagok, Lorraine, Ray és Timmy diagnosztizálatlan mentális betegségben szenvednek és rendkívül rossz körülmények között élnek. 

Mark Laita filmrendező videóra vette őket, bemutatva, hogyan élnek a nyugat-virginiai vidéki házukban. A következő fotókon megrázó állapotok láthatók:

A WHITTAKER CSALÁD TÖBB TAGJÁNAK FIZIKAI RENDELLENESSÉGEI IS VANNAK; ÉS NÉHÁNYAN MÉG ISKOLÁBA SEM JÁRTAK. A LEGTÖBBJÜK CSAK MOROGVA KOMMUNIKÁL, ÉS EGYÁLTALÁN NEM TUD BESZÉLNI.

A kis konyhában van egy ágy, és a fürdőszobájukat is mocsok borítja:

 A fürdőjükben nincs zuhanyfej, és a kádban van egy ismeretlen folyadékkal megtöltött vödör:

A ház leromlott állapotban van, mindenhol szemét, és legyek jönnek ki a fagyasztóból:

A CSALÁD AZONBAN LÁTHATÓAN NEM ÉHEZIK, UGYANIS A FILM KÉSZÜLTEKOR A HŰTŐSZEKRÉNY ÉS A FAGYASZTÓ IS TELE VOLT ÉLELMISZERREL.


A forgatás után pedig a dokumentumfilmesek is elvitték a családot bevásárolni. A Walmartba tett utazásuk alkalmával a Whittekerek három bevásárlókocsit is megtöltöttek élelmiszerekkel, ruhákkal és egyéb háztartási cikkekkel.

forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?