Életmód

Ennek a 23 éves nőnek már 11 gyereke van, és sokkal többet akar

Képzeld el, hogy nem egy, hanem tizenegy baba igényli a figyelmed egyszerre. Ez a 23 éves Christina Ozturk élete, aki nem is lehetne ennél boldogabb. A fiatal lány annyira szereti a gyereket, hogy még ennél is sokkal többet akar.  Most utánajártunk ennek a nem mindennapi édesanya történetének, hogy megoszthassunk néhány érdekes információt az életéről és a döntéseiről. A cikk végén még egy aranyos videót is találsz róla a gyerekekkel!

 

 

 

Tinédzser anyuka

Christinának 17 évesen született meg első babája, Victoria. Egyedülálló anya volt, de az élete megváltozott, amikor az egyik nyaralás közben megismerkedett a jelenlegi férjével. Elmondása szerint azonnal egymásba szerettek, a férfi pedig megkérte, hogy legyen a felesége és szüljön neki sok gyereket.

A nagy család titka

Christina legtöbb gyermeke egy időben született és egyidős! Mivel lehetetlen egyszerre ennyi gyereket vállalni, ezért a férjével béranyákhoz fordultak, hogy gyorsan, nagy családot építsenek. Annak ellenére, hogy nem ő szülte minden gyermeket, Christina mégis a biológiai anyjuknak érzi magát. Férjével több tucat babát szeretnének, de pontos számot még nem jelöltek ki.

Egy egész falura van szükség a babákról való gondoskodáshoz




A lány 56 éves milliomos férje egy szuper apuka, aki gondoskodik arról, hogy felesége és gyermekei minden szükségletét kielégítse. Annak érdekében, hogy Christina a lehető legjobban tudja ellátni és gondozni a gyermekeiket, dadákat és asszisztenseket fogadtak fel.

Egy átlagos hétköznap Christina számára

Christina elmondása szerint a férjével felosztották egymás között a feladatokat. Ő gondoskodik a munkáról és a pénzről, a lány pedig a gyerekekről. Férjével rendszeresen sétálnak, társasjátékoznak és filmeznek a gyerekekkel. Hétvégente minden percet együtt töltenek, de a hétköznapokban is szigorú szabályaik vannak: bármilyen zsúfoltak is a napok és bármennyire sok is a teendő, minden nap legalább egy étkezésnyi időt együtt tölt a család. Christina elmondása szerint sosem volt még ennél boldogabb, és alig várja, hogy további utódokkal bővüljön a család.

 

 

 

 

Végezetül nézd meg, hogyan gyűlik össze a család a közös fotózáshoz.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?