Életmód, Érdekes

8 különleges adottsággal született nő. Ilyet nem látni mindennap nap

Íme 8 különleges nő a világ minden tájáról. Hozzájuk foghatót sehol nem látni… 8 csodálatos nő A Guinness Rekordok Könyve tele van bizarr rekordokkal. Benne találhatunk olyan rekordokat, amelyek a világ leghosszabb körmeinek vagy leghosszabb lábainak tulajdonosait mutatják be. Az alábbi 8 nő (bár többségük nincs benne az említett könyvben) kitűnik a többi ember közül… figyelemre méltó tulajdonságaival.

 

 

 

Ting Hiafen

Egy kínai lány, aki már 15 évesen is megdöbbentette a világot. Gigászi, természetes keblei vannak. Sokan nem hitték el, hogy ezek természetes módon fejlődtek. Többen meggyanúsították, hogy implantátumok vannak benne. De egy ilyen műtét nem olcsó és még maga Ting Haifen is panaszkodik a méreteire. Gigantomasztiában szenved. Ez egy olyan betegség, amely miatt az emlőmirigyek hatalmas méretűre nőnek.

Hiafen a legnagyobb mellű tiniként került be a Guinness Rekordok Könyvébe.

Pollyanna Hope

A 15 éves Pollyanna egész életében szerette a balettet. Sajnos egy balesetben elvesztette a lábát ez azonban nem vette el a hitét. Speciális protézist kapott, amivel nem csak járni, hanem táncolni is tud. Pollyanna annak ellenére, hogy elvesztette a lábát, bátran balettozik. Első protézisét egy mérnökcsoporttól kapta, akik segíteni akartak a lánynak.

Az elmúlt hónapokban ismét híressé vált, ugyanis a tinédzser a közösségi médiában új protézisért folyamodott. Ez nagy kihívás a mérnökök számára, mert segítségével szeretné előadni az “en pointe”-t, vagyis a híres lábujjhegyen állást. Jelenleg különféle megoldásokat tesztel erre a problémára.

Valentina Sampaio

Ez az egyedülálló brazil modell lett a Victoria’s Secret első nyíltan transznemű modellje 2019 augusztusában. A szexuális diszfunkciót egy pszichológus diagnosztizálta 8 éves korában. 12 évesen kezdte használni a Valentina nevet. A szülők támogatták karrierjében. Sok problémába ütközött, és sok időbe telt, mire valamelyik márka beleegyezett, hogy egy transznemű modellel dolgozzon.

Anna Kurkurina

Az 55 éves ukrán Anna Kurkurina a Föld legerősebb nője cím birtokosa. Erőteljes felépítése miatt gyakran összetévesztik egy férfival. A nő több mint 14 világrekordot döntött meg. Fiatalon kezdett el edzeni, és annyira megtetszett neki, hogy egész életét az edzőteremnek szentelte. Ma edzőként dolgozik. Magánéletéről nem árul el sokat. Leszbikus (szerelme 26 éves), és 41 évesen fia született.

Megan Neighbor

Megan ikrek egyikeként született. Mindössze 3 nappal születése után diagnosztizálták nála a törpeséget. Mint később kiderült, a nővére teljesen egészséges. Gyerekkorában kigúnyolták, a gyerekek kinevették, „manónak” nevezve. A nő sok műtéten esett át, mert metatropikus diszplázia is kialakult nála. Felnőttkorára több mint 20 ortopédiai operáción esett át. Ma a 26 éves Megan tanár. Óráin igyekszik üzenni tanítványainak, hogy el kell fogadniuk egymást, bármilyen megjelenésűek is.



Lulu Hashimoto

A japán Lulu 50 százalékban baba és 50 százalékban nő. A nő porcelánmaszkot visel, parókát hord. A 33 éves nő művészként és modellként dolgozik. A helyiek hírességként tekintenek rá.

Tiffany Geigel

A nő Archo Levina szindrómában szenved, amely a gerinc, a bordák és a magasság deformációit okozza. Ennek ellenére Tiffany tehetséges táncos, és nem törődik a vele kapcsolatos negatív megjegyzésekkel. 120 centiméter magas, de ez nem akadályozza meg abban, hogy hivatalos táncműsorokban szerepeljen.

 

 

 

 

Az orvosok nem adtak neki nagy esélyt a túlélésre, de a sors ellenére Tiffany nemcsak él, hanem remekül is dolgozik. Testében alacsony termete és magas belső szervkoncentrációja ellenére minden megfelelően működik, amit az orvosi vizsgálatok is igazolnak.

Kanya Sesser

Ez a csodálatos hölgy láb nélkül született. Ráadásul a szülei a kórházban hagyták, amikor tudomást szereztek róla. Egy ilyen nehéz kezdés ellenére egy nő nemcsak teljes életet él, hanem sikeres szakmai életet is folytat. Érdekes módon sporttal foglalkozik, tolószék helyett inkább gördeszkázik. Fehérneműt és sportruházatot is reklámoz. Különféle sorozatokban is feltűnt, többek között a “The Walking Dead”-ben.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?