Szórakozás

VICC: A lány bemutatja új pasiját a szüleinek, akik szívélyesen meghívják őt

 

 

 

 

A lány bemutatja új pasiját a szüleinek, akik szívélyesen meghívják őt, vacsorázzon náluk. Leülnek az asztal köré, a kutya az asztal alatt – és elkezdenek vacsorázni. A srác egyszer csak úgy érzi, muszáj eleresztenie magát – tartja-tartja, de nem megy tovább, fingik egy nagyot.
– Buksi! – kiált fel az apa összevont szemöldökkel, és a pasinak hatalmas kő esik le a szívéről, hogy mindenki azt hiszi, a kutya volt az.
Esznek tovább, de egy idő után megint érzi a kínzó ingert – ha egyszer bejött, most is bejön, gondolja, és elfingja magát.
– Blöki! – hörren fel ismét az apa. Esznek tovább, és a fickó kis idő múlva úgy érzi, megint kell, és most már viszonylag fesztelenül ereget egyet. Erre az apa:
– Blöki, most már tényleg menj el az asztal alól, mert ez a fickó még a végén rádsz*rik!
+1 vicc:
A király férjhez akarja adni a lányát, ám a válogatós lány kikosaraz mindenkit. Ezért a király úgy döntött, hogy bárki lehet kérő, még a koldus is.
Gondolta a szegény legény, hogy ő is jelentkezik kérőnek.
Mikor rákerült a sor, mondja neki a királylány, hogy menjenek le a tópartra sétálni. Amikor odaérnek, a királylány lehúzta a gyűrűjét és bedobta a tóba, majd ezt mondta:
– Na, most vedd ki és tedd a kezembe! A szegény legény így is tett.
Erre a királylány:
– Na végre! Az a sok hülye előtted mind beugrott a tóba.
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?