Életmód

Nem értik az emberek, hogy lehet ennek a srácnak ilyen jó csaja: „Azt mondják, a barátnőm túl csinos hozzám”

Will és Katiana Arizonából négy éve ismerkedtek meg egy randiappon, és azóta is együtt vannak. Úgy érzik, tökéletesen kiegészítik egymást, és nem is lehetnének boldogabbak, de a kapcsolatukat nem mindenki fogadta pozitívan, és egyesek még az őszinteségét is kétségbe vonták.

 

 

 

Katiana azt mondja, mindig is az okos férfiakhoz vonzódott, akik képesek „mentálisan stimulálni” őt, és Willben is ez vonzotta. Azt mondják, harmonikus a kapcsolatuk, és eddig még soha nem volt komolyabb nézeteltérésük.

„Azt hiszem, ez azért van, mert tiszteletben tartjuk egymás véleményét, és mindketten értékeket látunk a másik módszereiben” – mondta Katiana.

„Egészen más készségekkel rendelkezik, mint én, és kiegészítjük egymást” – tette hozzá Will.

Kataian és Will már a kapcsolatuk kezdetén elkezdtek közösen vicces TikTok videókat készíteni, de mivel időnként átléptek bizonyos határokat, többször is letiltották a profiljukat. Végül azonban nagy hírnévre tettek szert a közösségi médiában, és mostanra több mint 3 millió követőjük van. Egyik legsikeresebb videójukban például úgy tettek, mintha testvérek lennének, aztán a végén megcsókolták egymást.


Elképesztő hírnevüket azonban nemcsak humoruknak köszönhetik, hanem annak is, hogy sokan gyanakodva tekintenek a kapcsolatukra, és úgy gondolják, Katiana túl csinos a barátjához, ezért Willnek biztosan gazdagnak kell lennie, de olyanok is akadtak, akik azzal vádolták meg a férfit, hogy elrabolta a lányt, és akarata ellenére tartja fogva.

A helyzet eléggé elfajult, miután egy élő videóban a hozzászólók olyasmiket kezdtek írni Katiánának, hogy jelezze különböző módokon (például a haja megérintésével vagy pislogással), ha bajban van. A fiatal párt nagyon megdöbbentette az online közösség reakciója, mivel addig a környezetükben mindenki elfogadta a kapcsolatukat, és soha nem kaptak ehhez hasonló kritikát.

Próbálják meggyőzni az embereket, hogy őszinte a kapcsolatuk, de ugyanakkor eszük ágában sincs meghátrálni, és továbbra is önmagukat adják.

„Miközben felnőttem, úgy éreztem, hogy a körülöttem lévő emberek nagyon gyorsan ítélkeznek, ezért aztán vastagabb bőrt növesztettem, és igazából nem érdekel, mit mondanak mások” – mondta Will, aki az őt ért kritika ellenére tökéletesen elégedett a külsejével, és nem hagyja, hogy mások elbizonytalanítsák.

 

„Megtaláltam a saját belső békémet, szeretem önmagamat, és életem szerelme a párom” – tette hozzá.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?