Életmód

Egy 23 éves férfi óriásplakáton keresztül keres barátnőt – mutatjuk, hol lehet megtalálni

Ed Chapmant, a 23 éves brit férfit egyfolytában elutasították a nők, így egy bátor ötlettől vezérelve óriásplakáton keresett magának randipartnert, ugyanis még soha nem volt része romantikus találkában.

 

 

 

Számtalan társkereső alkalmazásra regisztrált, ám miután folyamatos kudarcok érték, úgy döntött, hogy más módszerhez folyamodik: óriásplakáton szeretné népszerűsíteni magát abban a reményben, hogy végre el tud menni élete első randijára.

Ed azt mondja, hogy rengeteg üzenetet kapott 18 és 48 év közötti hölgyektől a hirdetés óta, tehát van miből választani, és az is elképzelhető, hogy végre rátalál a szerelem.

– Kicsit izgulok, de érzem, hogy minden rendben lesz! Magam készítettem az óriásplakátot, ami az egyik legnehezebb dolog volt, amit eddig csináltam. Több ruhát is felvettem, és többféle pózba is beálltam a kép készítésekor, végül megszületett az eredmény – mesélte lelkesen a brit férfi.

A hirdetőtábla Angliában, az M621-es Leeds felé vezető útszakaszon található, így aki kíváncsi rá, bátra hajtson arrafelé.

Voltak természetesen olyanok is, akik jót mosolyogtak a kezdeményezésen, és kifejtették, hogy az ilyet nem veszik túlságosan komolyan, ugyanis lehetetlennek tartják, hogy egy óriásplakát segítségével barátnőt lehet találni – írja a Mirror.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?