Celeb / Híresség

Akkora melleket csináltatott, hogy már járni sem tud egy OnlyFans-modell

Mary Magdalene arra is büszke, hogy neki van a legkövérebb vaginája a világon.

 

 

 

Olyan nehezek a melleim, hogy szükségem van egy elektromos kocsira a mozgáshoz

– vallotta be Mary Magdalene, aki eddig azzal dicsekedett, hogy övé a világ legkövérebb vaginája, azonban hamarosan tolószékbe kényszerül a méretei miatt – írja a Daily Mail.

A 30 éves OnlyFans-modell Instagram-oldalán számolt be a követőinek arról, hogy már a járás is fájdalmas számára, és a bokái is eltűntek, mert a lába folyamatosan be van dagadva. Ennek oka nem más, mint hogy hatalmas összegeket költött plasztikai beavatkozásokra, így a mellei egyenként már nagyjából 10 kilót nyomnak. 

Emellett a fenekét is többször feltöltette, aztán egy ponton az orvosok már nem voltak hajlandóak több beavatkozást végezni rajta, így illegálisan végeztetett el egy szilikonos töltést, ami után kórházba is került, mert az illegális töltés elfertőződött, és majdnem a halálát okozta. Mary a kórházból is posztolt a követőinek:



Mary 21 évesen végeztetett először plasztikai műtétet, amikor sztriptíztáncosként és eszkortként dolgozott. A most OnlyFans-modellként tevékenykedő nő azóta nem is tudott leállni, az orrát például már négy alkalommal is átszabatta.
Mary a beavatkozások előtt egy csinos, természetes külsejű lány volt, azonban mostanra nem tudja becsukni a száját, annyi töltőanyagot juttattak bele.

 

 

 

 


És hogy miért teszi ezt magával?

Mert szerintem ez így sokkal kurvásabb és dögösebb

–  mondta, és hozzátette, hogy tervez még további műtéteket.
A plasztikafüggő nő elárulta, hogy tisztában van a beavatkozások kockázataival, és minden alkalommal azzal a tudattal fekszik kés alá, hogy akár egy végtagját is elveszítheti, de ez nem tántorítja el attól, hogy még tovább növelje bizonyos testrészeit.
forrás: rtl.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?