Érdekes

Szembetűnő a különbség Harry és Meghan testbeszéde Vilmos herceghez és Katalin hercegnéhez képest!

Szembetűnő a különbség Harry és Meghan Markle testbeszéde Vilmos herceghez és Katalin hercegnéhez képest!

 

 

 

Sokszor a felszíni tökéletes mosoly mögött számtalan titok és megválaszolatlan kérdés rejtőzik az életben, és ez bizony nincs másképp a királyi család életében sem. Amikor Harry herceg a háttérbe vonult, és nem vette ki a részét a királyi család által elvárt kötelezettségekből, kapcsolata bátyjával, Vilmossal eléggé megromlott.

II. Erzsébet halálát követően mindketten ugyanúgy részt vesznek a gyászszertartás udvari ceremóniájában. Az előírásoknak megfelelően jelen vannak, és betartják az udvari protokoll szabályait, azonban a legfrissebb felvételek is sok mindenről árulkodnak.

A testbeszéd elemzőknek köszönhetően egy kicsit jobban beláthatunk a felszín mögé.

Annak ellenére, hogy Harry és Vilmos nincsenek a legjobb viszonyban, a nagymamájuk halálhíre után a hétvégén együtt érkeztek a windsori kastélyba. Bizonyos sajtóértesülések szerint Vilmos volt az, aki meghívta Sussex hercegét és hercegnőjét, hogy csatlakozzon hozzájuk Windsorba.

A hírek szerint a két pár közösen kellett volna megérkezzen, azonban csaknem 45 percet késtek, mivel annyi ideig tartott az újra találkozás “feldolgozása” a színfalak mögött.

A rajongók hamar észrevették, hogy a két pár milyen eltérően viselkedik. Harry herceg nem csak kinyitotta a felesége előtt az autó ajtaját, hanem be is csukta, miután meggyőződött arról, hogy a felesége biztonságban van.

Vilmos azonban az első ülésen ült, és hátra sem pillantott a feleségére, Katalinra, akinek egy királyi alkalmazott segített beszállni a autóba.

“Diana hercegnő minden bizonnyal nagyon büszke lenne, ha látná, hogy Harry herceg mennyire figyelmes és gondoskodó a feleségével” – állapította meg egy hozzászóló.

A felvételen az is tisztán látszik, hogy míg Katalin és Vilmos mennyire távolságtartó egymással, ezzel szemben Harry mindvégig fogta a Meghan kezét.

forrás: filantropikum.com




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?