Életmód, Érdekes

Beleszeretett a saját anyjába, ezért elhagyta a feleségét egy 32 éves amerikai férfi

Ben Fordot még csecsemőként elhagyta az édesanyja, ám amikor felnőttként felkereste, azt mondja: „észbontó” szexuális kapcsolat alakult ki köztük.

 

 

 

Elhagyta a feleségét egy 32 éves férfi, mert miután megismerte, beleszeretett a saját anyjába – írja a The Sun.

Ben Ford most 32 éves. Az édesanyja 19 éves korában, Kaliforniában esett teherbe vele, de nem szerette volna felnevelni a kicsit, így örökbe adta, amikor megszületett. A nő ezután visszament Nagy-Britanniába.

Ford felnőttként azonban szerette volna megtudni, ki az édesanyja, így elkezdett kutatni a nő után. Végül meg is találta az 51 éves Kim Westet. Anya és fia levelezni kezdtek, majd 2015-ben sort kerítettek az első személyes találkozóra is.

Kim azt mondja, miután megismerte a fiát, olyan érzése volt, mintha „évek óta ismerték volna egymást”, sőt, később szexuális álmai is lettek Bennel.

Anya és fia aztán megegyeztek, hogy egy szállodában fognak találkozni. Elmondásuk szerint miután megittak egy üveg pezsgőt, csókolózni kezdtek. Végül le is feküdtek egymással.

„Tudom, hogy az emberek azt mondják, undorítóak vagyunk, és tudnunk kéne uralkodni az érzéseinken, de mikor egy ilyen őrületes szerelem elkap, hajlandó vagy mindent feladni és harcolni érte” – mondta a lapnak Kim.

Három nappal azután, hogy Ben lefeküdt az anyjával, a feleségének is bevallotta, hogy beleszeretett Kimbe és „észbontó” szexuális kapcsolata alakult ki köztük.

„Mindig, mikor szexeltem veled, amióta megismertem, azt képzeltem, hogy őt csókolom” – írta Ben az anyjáról a feleségének, akit végül 2016-ban el is hagyott.

A Sun szerint azt azonban nem tudni, hogyan alakult a továbbiakban anya és fia kapcsolata, Bennek és Kimnek ugyanis a michigani törvények miatt bujkálnia kell, mivel vérfertőzésért akár 15 évnyi börtönbüntetést kaphatnak, és életük végéig bekerülhetnek a szexuális bűnöző nyilvántartásába.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?