Életmód

Így szerezte a vagyonát: kilencévesen lett milliárdos szupersztár ez a 9 éves kisfiú

Több millió forint értékű dizájnerruhákat visel, és 4,2 millió dollárt (1,6 milliárd forintot) halmozott fel bankszámláján egy kilencéves kaliforniai fiú. Messiah Bentley – művésznevén Super Siah – máris a szupersztárok életét éli. 2017-ben indította el rapkarrierjét, majd a YouTube-on tett szert hírnévre a családjával készült videóival, miközben zenészként is sikeres.

 

 

 

Amikor nem rímbe szedett szövegeit adja elő, vicces klipeket készít a videómegosztóra, amelyekben két testvérét és szüleit tréfálja meg, és ezzel több mint négymillió feliratkozót és több százmillió megtekintést szerzett. Angol nyelvű csatornája mellett spanyol nyelvűt is fenntart, amely újabb rajongókkal gazdagította. Messiah 1,7 milliárdos követőtáborával rendszeresen megosztja fényűző életmódját demonstráló klipjeit is: hol egy McLaren 570S, hol egy Bentley tetején terpeszkedik elégedetten, miközben – természetesen – ő maga egyelőre csak a luxus­autók kicsinyített másaival, egy apró Porsche 911-essel, egy élénksárga Lamborghini Aventadorral és quaddal szaggatja az aszfaltot iskolatársaival. „Főnök vagyok, ugyanazokat a dolgokat vehetem meg, mint a szüleim!” – hencegett egyik Instagram-bejegyzésében.

A család luxusautóit még nem vezetheti, de az árát ő kereste meg / ISTAGRAM
A család luxusautóit még nem vezetheti, de az árát ő kereste meg /Fotó: Instagram

Rapszámai sem a gettók világáról szólnak, néhány számának címe: Imádom az életemet!, Menő kölykök és a Jó fej mama. Abban máris hasonlít a felnőtt rapperekhez, hogy rajong a drága ékszerekért, és nem is tagadja meg őket magától. Kedvenc nyakláncát gyémánt ékesíti.

Super Siah élete mégsem fenékig tejfel, szüleit, Evanie és Billy Bentley-t 2019-ben bűnösnek találta a bíróság kormányzati pénzek ellopásában és személyazonosság-lopás vádjában. Három gyermekükre való tekintettel megúszták a súlyos büntetést, az anyát 366 napra, az apát két évre sittelték le. Utóbbi tavaly szabadult, és büszkén konstatálta, hogy fia karrierje addig is virágzott, amíg ő rács mögött ült.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?