Életmód

Otthagyta a munkáját a 23 éves amerikai lány, 57 éves párja tartja el, aki szerint túl csinos ahhoz, hogy dolgozzon

A fiatal fodrászt nem zavarja a 34 év korkülönbség, és az sem, hogy vőlegénye lánya alig három hónappal fiatalabb nála.

 

 

 

„A dögös lányoknak nem kell kérniük ajándékot karácsonyra, mert a dögös lányoknak egész évben minden nap karácsony” – írta egy TikTok-videójához egy fiatal amerikai nő, aki azóta nem dolgozik, amióta komolyabbra fűzték a kapcsolatukat jelenlegi párjával.

A Las Vegasban élő Alyssa Renee Gutierrez három éve van együtt az 57 éves Peterrel, a lány alig 20 éves volt, amikor először randiztak egymással. A férfi egy 15 évig tartó házasság után ismerte meg Alyssát, akinél alig három hónappal fiatalabb az egyik lánya.

Alyssát nem zavarja a 34 év korkülönbség, mert mindig is inkább az idősebb férfiakhoz vonzódott.

„Az emberek azt hiszik, én csak az apámnál idősebb férfiakra bukok, de ez nem igaz, mert amikor 18 éves voltam, huszonéves és negyvenes férfiakkal is volt kapcsolatom. Amikor korombeliekkel randiztam, ők csak le akartak feküdni velem, játszadoztak velem, és sosem akartak komolyabb kapcsolatot” – mesélte.

A 23 éves lány fodrászként dolgozott idén nyárig, amíg Peter meg nem kérte a kezét. A férfi ugyanis azt mondta neki, hogy túl csinos ahhoz, hogy dolgozzon, ezért hagyja inkább rá a pénzkeresést.

Ő profi szerencsejátékos, és olyan jól megy neki, hogy nemcsak karácsonykor, hanem egész évben drága ajándékokkal tudja elhalmozni menyasszonyát.

Alyssa viszont nem szeretné, ha ezt az emberek félreértenék, ezért tisztázta, hogy ez csak egy ideiglenes állapot, csak addig szünetelteti a munkáját, amíg állandóan utaznak a párjával. Később ugyanis szeretne saját vállalkozásba kezdeni.
Persze nem kerülhette el, hogy ne szóljanak be neki a kommentelők, akiket azonban egyetlen mondattal le is rázott:

„Az én pasim úgy bánik velem, mint egy királynővel, míg veletek, utálkozókkal úgy bánnak, mint bárki mással. Viszlááát!”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?