Életmód, Érdekes

Hátborzongató hangokat hallottak a padláson, de amikor megnézték a rejtett kamera felvételeit, teljesen elképedtek

Miután észrevette, hogy szokatlan dolgok történnek a házban, egy pittsburghi férfi úgy döntött, hogy rejtett kamerát szerel fel a padlásán. Nem is sejtette, hogy a kamera felvételei hamarosan milyen meglepetést fognak okozni neki.

 

 

 

Az emberekkel állandóan furcsa dolgok történnek, de a legtöbb ilyen esetet elfelejtik, hacsak nem valami igazán rendkívüli dologról van szó.

A mai történet egy hasonló furcsa eset körül forog, ami lesokkolt egy házaspárt. Soha sem gondolták volna, hogy ilyesmi történik velük.

BOLDOG CSALÁD

A furcsa eset még 2017-ben történt Jerome Kennedyvel, aki feleségével, Ashleyvel és 10 hónapos kislányukkal, Reagannal élt pittsburghi otthonukban.

A család boldogan élt kis házukban, egészen addig, amíg furcsa hangokat nem hallottak a hálószobájuk fölött. Nem tudtak logikus magyarázatot találni a zajokra. Ashley azt mondta:

“Fogalmunk sincs, mi zajlott a saját otthonunkban”.

ZAJOK ÉS FÉNYEK

2017 júliusának egyik napján Jerome épp az ágyában pihent, mikor zajokat hallott a padlásról. Addig maradt az ágyban, amíg észre nem vette, hogy a szobájában lévő, a padlásra vezető csőből fény tör elő.

Felpattant az ágyából, és megvizsgálta a csövet. Elárulta, hogy mozogni látta a fényt, mintha valaki “egy helyet keresett volna, ahol átnézhet”.

Jerome úgy döntött, hogy vesz egy kamerát, hogy megnézze, mi történik a padláson.

EGY NYOM A SÖTÉTBEN

A gondolattól, hogy valaki a padláson keresztül bekukucskál a szobájukba, kirázta a hideg. Jerome és Ashley kíváncsiak voltak, mi az oka a padlásról jövő furcsa zajoknak.

Csak egy napot kellett várniuk, hogy megtudják, ki mászott be a padlásukra. Meglepetésükre a kamera felvételei egy ismerős arcot mutattak – a szomszédjukat, Robert Havrillát. Jerome azt mondta:

“Azt hiszem, hogy a hálószobába nézett be.”

TOVÁBBI NYOMOZÁS

Jerome és Ashley megdöbbentek, mikor megtudták, hogy ki mászott be a padlásra. Mindig is úgy gondolták, hogy szomszédjuk, Robert a saját dolgával törődik, és “nagyon zárkózottnak” írták le.

A házaspár számára nehéz volt elhinni, hogy idős szomszédjuk kémkedik utánuk. Nem értették, miért tenne ilyesmit.

Hogy többet megtudjon arról, hogyan jutott be a padlásukra, Jerome meglátogatta azt a helyet, ahol a kamera rögzítette Robertet. Rájött, hogy egy kivehető falat szerelt fel, hogy bejusson a padlásukra.

BIZONYÍTÉKOK SORA

A házaspár gyanította, hogy a szomszédjuk a padlásra mászva szokott bekukucskálni a hálószobájukba. Furcsán érezték magukat, mert tudták, hogy láthatja az ágyukat és a mellette álló kislányuk kiságyát is.

A padláson lévő levehető fal mellett Jerome még több bizonyítékot talált Robert ellen. Észrevette a lyukakat az ő és Robert háza közötti közös falon, és azonnal betömte őket selyempapírral. Jerome megmutatta a lyukakat, miközben interjút adott az Inside Editionnek:

“Láthatják a lyukakat. Tökéletesen kerekeknek tűnnek”.

 

 

 

 

PANASZT NYÚJTOTT BE

Miután elég bizonyítékot gyűjtött Robert ellen, Jerome felhívta a rendőrséget és feljelentést tett – zaklatással és birtokháborítással vádolta szomszédját.

Közben a házaspár ügyvédje, Jack Goodrich szerint férfi bajt okozhatott volna, ha Jerome nem hívja időben a rendőrséget. Ezt mondta:

“Nagyon ijesztő a gondolat, hogy valaki ennyire tolakodó lehet valakinek az otthonában”.

A FÉRFI TAGADTA, HOGY Ő TETTE VOLNA

Miután a rendőrség kihallgatta Robertet, tagadta, hogy felmászott volna a házaspár padlására, mondván, hogy nem volt létra a házában, amivel fel tudott volna mászni oda. Közben az ügyvédje, Anthony Jackson azt mondta:

“Szerintem hamarosan kiderül, hogy egyáltalán nem volt rosszindulatú szándéka. Szerintem ez egy ártatlan helyzet volt, ami egy kicsit messzebbre ment a kelleténél, de ez hamarosan kiderül”.

Kennedy szörnyen érezte magát, tudván, hogy Robert valószínűleg megússza, amit tett. Azt mondta “meggyalázva érezte magát”, miután Robert belépett a padlására.

Mit tennél Jerome helyében? Szerinted tehetett volna valami mást is, hogy tetten érje Robertet?

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?