Celeb / Híresség

„Ha kiderül, hogy ők voltak, én leszek a legrosszabb álmuk!” – Schobert Norbi hazugságvizsgálóra kötné Béres Alexandrát a Facebookoldal-botrányban

Schobert Norbi nagyon szívesen találkozna személyesen rosszakarójukkal, de az szerinte akár tettlegességbe is torkolna.

 

 

Már korábban beszámoltunk róla, hogy Schobert Norbi és családja pert indított „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal ellen, akik már 8 éve gyalázzák meg őket. A közösségi média csoport gyűlöletkeltéssel tartja fent népszerűségét, amely Norbiék ellen irányul, és csak hamis profilok adminisztrálják.

Korábban szárnyra keltek a hírek, miszerint Béres Alexandra állhat a platform hátterében, aki cáfolta a híreket és azt nyilatkozta, egyedül csak a saját oldalát kezeli, illetve ő is feljelentést tett.

A pletykákat megerősítette a BlikknekKirály Dávid Izmael, aki Norbiék hirdetési ügyeit kezeli.

A fiatalember az állította, hogy a Schobert családot megalázó Facebook-oldal mögött az ismert fitneszedző, Béres Alexandra áll.

Norbiék ezért úgy döntöttek, hogy rendőrségi eljárást indítanak a személyiségi jogaik megsértése és az okozott gazdasági károk miatt, továbbá hogy tisztázzák, nem történt-e valamiféle visszaélés Béres Alexandra és férjének adataival.

A fitneszgurut a Talk44 című műsorban kérdezték, hogy mit tenne, ha kiderülne: valóban Béres Alexandra a rosszakarójuk.

„Hát, ha ez fog történni, szörnyű nagy pert fogok a nyakukba akasztani. Én leszek a legrosszabb álmuk!” – mondta Schobert.

Hozzátette, hasznosnak tartaná, ha Béres Alexandra alávetné magát egy hazugságvizsgálatnak. Sőt, már azon is elgondolkozott, hogy a valódi gyalázóval akár tettlegességbe torkolna egy élő találkozás:

„Én úgy találkoznék bármelyik adminisztrátorral face to face! Fú, de megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll…”

Eközben Béres Alexandra sem hagyta magát, rendőrségi vizsgálat során akarja tisztázni a nevét, ezért ő maga is feljelentést tett.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?