Életmód

VIDEÓ! A menyasszony olyan merész táncot lejtett az esküvőjén, hogy a násznép nagyja kiakadt…

Milyen esküvő az, ahol nincs tánc. Semmilyen. Minden esküvő hagyományos, elválaszthatatlan eleme. Vannak, akiknek hosszú hónapokig tart felkészülni, mások teljesen spontán futnak neki. Ez az eset azonban a maga módján egyedülálló volt.

 

 

 

A menyasszony totálisan meglepte a násznépet. Az újdonsült feleség mozdulatai meglepően merésznek bizonyultak és az internet népét rögtön két táborra osztotta.

Ilyen első táncot biztos nem láttál még. A videót egyébként már 4,8 millió alkalommal néztek meg a TikTokon. A menyasszony “maribelmorianog” néven van fenn. Hivatását tekintve táncos és koreográfus. A mozdulatait látva ezt nem is vonjuk kétségbe.

Maribelmorianog egy nagyon provokatív első tánc mellett döntött a vőlegény számára, akit láthatóan teljesen meglepett a helyzet. Természetesen a teremben összegyűlt vendégek is álla is leesett.

A fehér bodyba és egy lenge, fehér ruhába Beyonce dalaira táncolt. Egy idő után két másik táncos is csatlakozott a hullámtestű Maribelmorianoghoz. Együtt merész és erős show-t durrantottak a násznépnek.

A vendégek tapsolnak és gyönyörködnek a menyasszony mozdulataiban. Az internetezők, azonban nem voltak ennyire elragadtatva. Szerintük ez már túl provokatív az esküvő szentélyéhez.

Hamarosan Marlibelmorianog közzétett egy videót arról a részről, amikor már a vőlegénye is csatlakozott hozzá. Nem zavartatta magát egyáltalán.

Szerintetek is túl merész?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?