Celeb / Híresség

Idősebb Gáspár Győző: a fiaimnak azt kell tenniük, amit én mondok!

Újra szent a béke a showman és édesapja között. Az idősebb Gáspár Győző együtt ünnepelt a hétvégén Győzikével és családjával Zalakaroson. A vállalkozó lapunknak elmondta, szeretne segíteni a fián, de ő nem tartja be az utasításait, amiből sokszor adódnak nézeteltéréseik. Az egyik legnagyobb konfliktus közöttük Győző gyógyszerfüggősége.

 

 

Győző néhány héttel ezelőtt vallott arról, hogy sem az édesapjával, sem a testvérével nem felhőtlen a viszonya, emiatt lelkileg teljesen a padlóra került.

– Hét szem gyógyszer helyett húszat szedtem be, mert olyan gyenge vagyok, hogy az borzasztó. Ha apukámhoz fordulok, megtagad – jelentette ki a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában.

A hétvégén azonban az idősebb Győző a fiával és családjával együtt ünnepelte Bea asszony születésnapját egy vidéki wellness-szállodában.

– Csodálatos napokat töltöttünk együtt. Szeretek Zalakarosra járni, ezért örömmel csatlakoztam Győziékhez. Átbeszéltük a sérelmeinket, és kibékültünk – újságolja lapunknak a salgótarjáni vállalkozó, aki azért hozzátette, továbbra is helyteleníti fia viselkedését. – Amióta a drága feleségem meghalt, én vettem át a családfő szerepét, vagyis én irányítok mindent. A fiaimnak és a családtagjaiknak pedig azt kell tenniük, amit én mondok, mert pontosan tudom, mikor mit kell tenni. Halálomig óvni, segíteni fogom a családomat, ehhez viszont muszáj szót fogadniuk. Zsolti így is tesz, de Győzi sokszor ellentmond nekem, amit én nem tűrők. Ezen rendszeresen összekapunk, és egy ideig nem beszélünk.

A showman édesapja azonban még a mosolyszünetek alatt is szívén viseli fia sorsát. Aggódik érte, mert Győzike köztudottan hosszú évek óta mentális problémákkal küzd, gyógyszerfüggő, ráadásul többször próbált véget vetni az életének.

– A családdal együtt vigyázunk rá, és azon vagyunk, hogy minél előbb meggyógyuljon. Rengeteget vitázom vele, amiért marékszámra szedi a gyógyszereit. Szerintem semmit nem kéne bevennie, mert a sok bogyó csak ront az állapotán.

A Gáspár família feje szégyelli, hogy fia többször is öngyilkos akart lenni.

– Az élet nagy ajándék, és nem lehet olyan indok, ami miatt ezt valaki el akarja dobni magától. Győzőnek sem szabadna ideáig eljutnia – magyarázza a családfő.

A Blikk felkereste Győzit is, aki egyelőre nem szeretett volna nyilatkozni a témában.

A testvérével sem beszélnek

Az ifjabb Győző viszonya nemcsak az édesapjával, hanem az öccsével, Gáspár Zsoltival is megromlott. A két testvér évek óta nem kommunikál egymással.

– Nagyon fáj, hogy a két fiam között így elmérgesedett a kapcsolat, de Győzőnek változnia kellene, ahhoz, hogy ez rendeződhessen. Sokszor tesz olyan dolgokat, melyekkel másokat megbánt – mondta az édesapa.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?