Életmód

Elképesztő átalakulásra képes egy kanadai nő: videókban mutatja meg, hogy sminkeli magát bombázóvá

A „legnagyobb megtévesztő művészként” lett ismert a TikTokon, az impozáns sminkek mellett azonban bátran vállalja bőrhibás arcát is.

 

 

 

Hihetetlen átalakulós videói révén vált ismertté egy kanadai nő a TikTokon. Jessy Volkot már közel egymillióan követik a videómegosztó oldalon, a legtöbben pedig azokra a videóira kíváncsiak, amikben bombázóvá sminkeli magát.

Az első képkockákon általában kócos hajjal, pattanásos, fehér bőrrel láthatjuk, aztán a következő snitten már úgy néz ki, mintha egy divatmagazin címlapjáról ugrott volna le.

Már számos ilyen videót készített, követői mégsem unják, mert minden alkalommal meghökkennek az átalakuláson.

Rengetegen dicsérik a nő sminktudását, nem csoda, hogy azok a videói is nagyon nézettek, amiken megmutatja, hogyan lesz a pattanásos, sápadt lányból bombanő.

Persze negatív kommenteket is kap. Sokan azzal vádolják, hogy a teljes sminkben csak megtéveszti az embereket, hiszen anélkül egyáltalán nem úgy néz ki. Egy férfi azt írta, az ilyen „átverés” miatt nem tud megbízni a nőkben. (Erre egyébként az angol nyelvben már van egy szó, a catfishing. Ezt arra mondják, amikor valaki hamis képet mutat magáról egy bizonyos cél érdekében az interneten, például, hogy vonzóbbnak tűnjön.)

De többen a szemére vetették azt is, hogy egy törlőkendővel eltüntethető a szépsége. Jessy erre egy olyan videóval válaszolt, amihez azt írta: „Igen, igazatok van… és?”

Jessy nemrég egy videóban kifejtette, hogy bár a „legnagyobb megtévesztő művészként” lett ismert a TikTokon, számára ez csak pozitívat jelent, hiszen ennek köszönhetően kezdhetett el szépségápolási influenszerként tevékenykedni. Mostanra már olyan jól megy neki, hogy a legnevesebb kozmetikai cégektől kap termékeket, nem mellesleg pedig igen jó pénzt keres a szponzorációkkal.
Azt is elárulta, hogy azért is mutatja gyakran a valódi arcát a videóiban, mert büszke rá, és szeretné, ha mások is fel mernék vállalni a smink nélküli arcukat, akkor is, ha aknéval, pattanásokkal, vagy más bőrhibákkal küzdenek. Sokan éppen ezért kedvelik őt, mert miatta úgy érzik, nem kell takargatniuk az arcukat a bőrproblémáik miatt.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?