Celeb / Híresség

Győzike visszatért és színt vallott: egyedül maradtak Beával – lányai udvarlóiról is megmondta a véleményét

Gáspár Győző őszintén beszélt arról, hogy milyen kapcsolatot ápol Evelin és Virág párjával. Mindkét lány kirepült a családi fészekből, a szülők pedig vettek nekik egy-egy új, berendezett budapesti lakást. Elárulta: szerinte nem lesz könnyű dolga a Gáspár lányokkal a két udvarlónak.

 

 

Egykor még gyerekzsivajtól volt hangos a Gáspár család otthona, mára azonban már kirepültek a lányok, Gáspár Győző és Bea pedig ketten maradtak. Bár a televíziós személyiség először nem hitte el, hogy Virágnak is van barátja, végül nagyon jóban lett mindkét vejével. Mint mondta: nincs is annál nagyobb boldogság számára, hogy a két gyermeke normális párra lelt.

„Én úgy szeretem őket, mintha a saját gyermekeim lennének, úgy érzem megütöttem a főnyereményt a vőjelöltjeimmel! Evelin párja, Atika egy belevaló gyerek, nagyon jóban lettünk, igazán megkedveltem őt és szinte a kezdetektől fogva apósnak szólít engem. Virág barátját, Krisztiánt a születésétől fogva ismerem, a szüleivel is jó kapcsolatot ápolunk, úgyhogy ő inkább olyan, mintha a saját fiam lenne. Mindig olyan gyermekről álmodtam, mint Krisztián: jóindulatú, tisztaszívű, tisztelettudó” – áradozott a családapa, aki megemlítette, hogy kisebbik lánya kirepülésével is ugyanannyi teendőjük van Beával, ezért van, hogy csak a vasárnapi ebédnél látják egymást.

Győzike annyira megkedvelte a vőjelöltjeit, hogy a napi szintű beszélgetések mellett még apósnapot is szoktak tartani. Elárulta, hogy mindannyian szeretnek öltözködni, így van, hogy együtt mennek vásárolni, ráadásul akad olyan alkalom is, hogy egyforma ruhát vesznek. Állítása szerint ezt a lányok nem annyira szokták díjazni, mert bohóckodásnak tartják, de őt nem érdekli.

Több hasonlóságot is felfedeztem hármunkban: például, hogy mindannyian intelligensek, jó fejek, precízek, pontosak vagyunk. Nem véletlenül mondják, hogy a lánygyerekek olyan fiút választanak maguk mellé, mint az apjuk. Tényleg így van!– ecsetelte Győző. Az önálló élethez természetesen megadták Beával a kezdő löketet a Gáspár lányoknak és mindenben támogatják őket.

Mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást, ahol el tudták kezdeni a közös életüket– jegyezte meg, majd hozzátette: Evelin kétlaki életet él Attilával Nyíregyháza és Budapest közt ingázva, míg Virág a napokban bútorozott össze Krisztiánnal.

„Örülök, hogy a fiúk mellett megtalálták a számításukat, de az biztos, hogy a vőjelöltjeim felkölthetik a gatyájukat. Evelin és Virág igencsak el lett kényeztetve, úgyhogy nem lesz könnyű dolguk a lányokkal, de bízom benne, hogy megbirkóznak a feladattal” – emelte ki Győzike a Storynak.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?