Belföld, Hírek

Évi 30 millió forintért keres tapsolókat a közmédia

Közbeszerzési eljárásban keresnek szolgáltatót, aki biztosítja a közönséget a különböző produkciókhoz.

 

 

Közbeszerzési eljárásban keres szolgáltatót a tevékenysége során felmerülő közönségszervezéshez a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) – írja az Átlátszó. A portál cikke szerint a keretszerződés összege nettó 30 millió forint, amely 70 százalékának lehívására vállal kötelezettséget az MTVA.

Az ekr.gov.hu oldalon közzétett felhívás szövege szerint a szolgáltatást jellemzően a Budapest, Kunigunda útja 64. szám alatti székhelyén működő stúdiókban vennék igénybe, a közönség feladata pedig a műsorokban való úgynevezett „tapsoló” feladatok ellátása lesz.

A közönség tervezett igénybevétele napi maximum 12 óra, a tervezett maximum létszám pedig 200 fő naponta.

Az MTVA „egyes esetekben elvárja, hogy a közönség tagjai az általa biztosított ruházatban, általa biztosított eszközöket használva legyenek jelen a helyszínen. Ebben az esetben a ruházatot Ajánlatkérő, Megrendelő biztosítja és ezen elvárását az adott igény megküldésekor jelzi.”

A nyertes ajánlattevő feladata lesz többek között a közönség határidőre történő biztosítása, felkészítése, koordinálása, szállítása, illetve munkavédelmi oktatása is.

A közönséget pedig a nem és életkor szempontjából az adott produkció igényei szerint kell összeállítania.

A keretszerződést a legolcsóbb árajánlatot adó cég nyeri majd el, amennyiben minden feltételnek megfelel.

A cikkben arra is emlékeztetnek, hogy az MTVA idén mintegy 130 milliárd forintból gazdálkodhat az Országgyűlés döntése értelmében.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?