Életmód

Egészséges lábát amputáltatná a magát fekete űrlénnyé tetováltatott férfi

Anthony Loffredónak így sincs egyszerű dolga az életben, de az extrémitás vonatán nincsen fék.

 

 

Már korábban is beszámoltunk az extrém tetoválásairól és test(ön)csonkításáról ismert francia férfi, Anthony Loffredo történetéről. A férfi minden vágya, hogy egy (elképzelt) földönkívülire hasonlítson, ezért idáig teste nagy részét feketére tetoválta, orrát átoperáltatta, nyelvét kettévágatta, karjába és arcába pedig implantátumokat ültetett be.

Bár a most 33 éves férfi azt állítja, sokan őrültnek tartják, a negatív megjegyzések és a szörnyülködések miatt pedig nem szívesen megy ki az utcára sem, most újabb extrém testmódosításon töri a fejét: amputáltatná teljesen egészséges lábát.

Arról nem nyilatkozott, hogy ettől miért hasonlítana jobban egy űrlényhez, de azt ő maga is elismeri, hogy a vállalkozás nem egyszerű

„Elég nehéz dolog, mert egészséges a lábam, és az amputáció egy nagy dolog” – idézi a férfi Mirrornak adott interjúját a 24.hu.

Loffredo egyébként kettévágott nyelve miatt nehezen tud beszélni, részben emiatt pedig senki nem akarja alkalmazni, így jelenleg munkanélküliként él. Eszébe jutott már az is, hogy péniszét is kettévágja, de információkat tudhattunk meg arról is, hogy korábban már amputált fülei nem vesztek el: azokat egy barátjánál tartja.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?