Életmód

Szőke tiniből teletetovált modell: látványos előtte-utána képeken az ausztrál lány átalakulása

Rengeteg pénzt költött arra, hogy teljesen átalakítsa a külsejét. Szerinte megérte, mert a korábbi depressziós, önmagát gyűlölő kamaszlányból erős és magabiztos nővé vált.

 

 

Több mint 250 ezer ausztrál dollárt, vagyis 67 millió forintot költött már szépészeti beavatkozásokra, testmódosításokra és tetoválásokra egy fiatal ausztrál nő, aki már árnyéka régi önmagának – számolt be róla a Daily Mail.

Amber Luke 16 évesen tetováltatott először, ez pedig olyan euforikus érzéssel töltötte el, hogy azóta sem tud leállni vele. Már több mint 600 tetoválás díszíti a testét, sőt a szemgolyóját is tetováltatta, emiatt három hétre meg is vakult, de nem bánta meg.

A 27 éves nő a testmódosításokat sem veti meg, már kétszer kettéhasíttatta a nyelvét, elsőre ugyanis nem sikerült a beavatkozás.

A szépészeti beavatkozások rajongója is: mellimplantátumokra, arc- és ajakfeltöltésre, a fülébe helyezett hegyes implantátumokra, valamint brazil fenékfelvarrásra sem sajnálta a pénzt.

Amber félmeztelenül felszolgáló pincérnőként dolgozott, mielőtt híressé vált extrém külseje miatt. Most már erotikus modellként keresi a pénzét „Kékszemű Fehér Sárkány” művésznéven. Az OnlyFansen és más felnőtt oldalakon is megoszt tartalmakat, de az Instagramon és a TikTokon is aktív. Insta-oldalán gyakran oszt meg korábbi képeket magáról, amiken látszik, mekkora változáson ment keresztül az elmúlt években.




 

 

 

 

A posztban lévő nyílra kattintva további régi képeket láthatsz róla:

A modell nemrég az ausztrál Studio 10 műsorban vendégeskedett, ahol elmondta, hogy semmilyen beavatkozást nem bánt meg, amit a testével tett, elégedett a külsejével. Mint mondta, az átváltozása előtt nem tartotta magát szépnek. Közösségi oldalán korábban így írt arról, hogy érezte magát 18 éves korában:

„Katatón depressziós voltam öngyilkos gondolatokkal, egy zombilány. Szinte minden percben gyűlöltem magamat, ez a gyűlölet pedig nagyon mélyre hatolt, folyamatosan gyötört. Most már teljesen átalakultam olyanná, akire büszke vagyok. Egy erős nő vagyok, aki pontosan tudja, hogy mit akar és ki ő.”

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?