Celeb / Híresség

Kis Grófo el van keseredve: még mindig nem tudtak beköltözni biatorbágyi álomotthonukba

Kis Grofó és családja még mindig nem tudta elfoglalni az új családi otthont, az építkezés sajnos nem olyan ütemben halad, mint azt várták, így még mindig nincs kész a biatorbágyi házuk.

 

 

A mulatós sztár el van keseredve a csúszás miatt, de bízik benne, hogy nyár végére kész lesznek a munkálatok. A család tavaly döntötte el, hogy elhagyja Szolnokot, mivel úgy gondolták, hogy a főváros közelében jobb iskolában tudnak majd tanulni a gyerekeik. Grófóék kisfiáról, Armandókáról korábban már az is kiderült, hogy egy igazi zseni, így nem csoda, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a szülők az oktatás minőségére.

 

Sokan arra következtettek a közösségi médiában közzétett fotók alapján, hogy a család már beköltözött az új házba, de Grofó sajnos megcáfolta a róluk terjedő híreket.

Bár igazuk lenne azoknak, akik hírül adták, hogy birtokba vettük az új házunkat! Sajnos a fénykép, amin a gyerekekkel medencézünk, nem ezt jelenti. Jelenleg is folynak a munkálatok és csak remélni tudom, hogy idén nyáron véget ér az építkezés – mondta Grofó bizakodva a Ripostnak.

Az énekes azt is elárulta, hogy rengeteg nehézség akadt az építkezés során, a ház falai már álltak mikor megvették, ami miatt óriási lendülettel vetették bele magukat a munkálatokba. Sajnos azonban nem minden alakult a tervek szerint, nem várt problémák is akadtak.

Aki most építkezik, az tudja, miről beszélek. Először jött az építőanyag-hiány, aztán szép sorban a többi tipikus probléma. Volt olyan építőanyag, amit megrendeltünk, majd nem és nem akart megérkezni. A szállító közölte, hogy már úton van, majd jött a hír, hogy mégsem, végül érkezett valami teljesen más.” – ismertette a munkát hátráltató tényezőket Kis Grofó.

A zenész azt is elmondta, hogy sokszor ő maga is besegít az építkezésbe. A rengeteg fellépés mellett nagyon kevés szabadideje van, de amikor teheti ő is csatlakozik a munkásokhoz.

Sok időt töltök az építkezésen, ha csak tehetem, magam megyek anyagokért és a fuvarozást is megoldom. Közben járom az országot és fellépek, szóval elég sűrű a program. Persze nem panaszkodom, de bevallom, jó lenne már beköltözni és megnyugodni egy kicsit  mondta Grofó.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?