Hírek, Külföld

Eladta ötnapos gyerekét egy nő Oroszországban, hogy megműttethesse az orrát

Az orosz nő 1,4 millió forintnak megfelelő összegért adta el a kisfiát.

 

 

Letartóztattak egy nőt Oroszországban, amiért eladta ötnapos gyerekét egy házaspárnak, hogy a pénzből finanszírozza orrműtétjét – írja a Mirror. A 33 éves dagesztáni anya állítólag már korábban is azt mondta egy barátjának, hogy nem szeretné megtartani a kisbabát.

A hírek szerint a kisfiú adásvételét a szomszéd intézte, aki összehozta a kismamát egy gyerekre áhítozó párral. Az üzletet végül 200 ezer rubelért (1,4 millió forint) kötötték meg öt nappal az április 25-i szülést követően.

A csecsemőt áruba bocsátó anyuka előbb 20 ezer rubel (140 ezer forint) foglalót kapott, majd egy hónappal később a pénz maradékát is átadták neki a születési anyakönyvi kivonatért cserébe. Ekkor csapott le rájuk a rendőrség.

A csecsemő anyja azt állította, hogy se munkája, se lakhelye, se pénze nincs, de az üzletből befolyó összeget ennek ellenére egy orrműtétre akarta fordítani. Azt mondta, hogy a jobb légzés miatt szeretne kés alá feküdni.

A rendőrség több bűncselekmény, többek között emberkereskedelem elkövetésével vádolja a kaszpijszki nőt és kisfiút megvásárló párt.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?