Életmód, Érdekes

Százmilliókat költött el, hogy Kim Kardashianra hasonlítson, most egy vagyonért visszacsinálja

17 éves kora óta legalább 40 szépészeti beavatkozáson esett át egy modell, amelyekkel Kim Kardashianra szeretett volna hasonlítani, de 12 év után már túlságosan zavarta, hogy mindenki ezzel azonosítja, ezért most beavatkozások sorát végzi el újra, hogy visszaalakuljon régi önmagává.

 

 

 

Közel 600 ezer dollárt (250 millió forint) költött műtétekre, most 120 ezer dollárt fizetett ki, hogy „visszaváltozzon” eredeti külsejére. A 29 éves, brazil származású Jennifer Pamplona szerint hiába dolgozott, tanult, és ért el sikereket saját maga erejéből, mégis csak azért ismerték el, mert úgy nézett ki, mint egy Kardashian.

A több mint 40 beavatkozás között három orrplasztika és nyolc fenékműtét volt, köztük fenékimplantátumok és zsírinjekciók, hogy Kardashian szuperméretű popsiját utánozza. Hasonmásává valása gyorsan hozzájárult ahhoz, hogy nemzetközi figyelmet kapjon, elérte az egymillió Instagram-követőt.

@jenniferpamplona4 #trending ♬ Way 2 Sexy – Drake

Rájöttem, hogy a műtétek rabja vagyok, és nem voltam boldog. Úgy tömtem az arcomba a töltőanyagokat, mintha a szupermarketben vásároltam volna

– vallott Pamplona a függőséggé váló műtétsorozatról, amely egyet jelentett számára a pénzhez és hírnévhez vezető úttal. Végül, évekig tartó zaklatottság után Pamplona rájött, hogy testdiszmorfiában szenved, és vissza akart térni a valódi külsejéhez. Felkeresett egy orvost Isztambulban, aki azt mondta, hogy segíthet neki visszanyerni eredeti külsejét.

Előzetesen láttam a számítógépen, hogyan fogok kinézni, és olyan volt, mintha újjászületnék

– mondta.

@jenniferpamplona4 #trending ♬ Photograph – Ed Sheeran

A műtétek nem voltak olcsók, egyszerre volt arc- és nyakplasztika, bukális zsíreltávolítás, macskaszemműtét, ajakplasztika és orrplasztika, de végül teljesen más emberként jöttem ki onnan. A megpróbáltatásoknak azonban itt még nem volt vége, mivel komplikációkat l a léptek fel és elmondása szerint három napig „vérzett az arcából”, miután fertőzés alakult ki nála.

Azt hittem, hogy haldoklom

– magyarázta. Szerencsére a lány már a gyógyulás útján van, de a beavatkozás végleges eredménye még nem látszik, mivel még mindig komoly duzzanat és véraláfutás borítja az arcát (a képek elég megrázóak, kattintás után lehet őket megnézni).

Azt azonban elmondta, már most tudja, hogy megérte a fájdalmas beavatkozás.

Most már az vagyok, aki lenni akartam, és most már tényleg megértettem az élet értelmét.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?