Életmód

14 bizonyíték rá, hogy azoknak, akik emberekkel dolgoznak, angyali türelmük és acél idegeik vannak

Míg egyes alkalmazottak egész nap egy monitor előtt ülnek, addig mások több tucat emberrel kommunikálnak egy műszak alatt. Vannak köztük nagyon vicces beszélgetések is. Például az orvosok nem mindig értik meg egymást a betegekkel, ahogy az eladók sem a gyakran szemtelen vásárlókkal, hogy a tanárok és szülők olykor nehéz kapcsolatát már ne is említsük. Most hoztunk néhány képregényt, ami megmutatja, hogy milyen kellemetlen és idegesítő helyzetekkel kell megküzdeniük azoknak, akik emberekkel dolgoznak.

 

 

 

14 Előfordul, hogy a betegeket összezavarják az orvosi szakkifejezések, ám ennek ellenére megpróbálnak okoskodni.
Optometrista
13 Egyes emberek egyszerűen nem akarják hallani az igazságot. A pszichológusok ezt pontosan tudják, és nem irigyeljük őket.
Pszichologus
12 A tanárokat gyakran állítják meg vásárlás vagy kávézás közben, hogy megkérdezzék: “Hogy tanul a gyerekem?”. A szülők valamiért azt hiszik, hogy egy tanárnak nem jár szabadidő és látásból ismeri minden gyerek szüleit.
Tanarno


11 Vannak vásárlók, akik elveszítik a hallásukat, amikor azt mondják nekik, hogy az általuk kívánt szín vagy méret nem kapható.
Ruhaboltos elado
10 Néha fontos, hogy az ügyfél nyugodt maradjon, különben az elvégzett munka pocsékba megy.
Mukormos
9 Valamiért az emberek nem értik, hogy a tanárok olykor szeretnének kellő távolságban maradni a gyerekektől. Épp ezért, ha egy olyan embert hívunk vendégségbe magunkhoz, aki tanárként dolgozik, az nem jelenti azt, hogy rögtön rá kell sózni a gyereket.
Gyerekekre vigyazas
8 Egyes vásárlók az alapvető higiéniai szabályokat sem akarják betartani, de botrányt bármikor szívesen rendeznek.
Higieniai szabaly
7 Valószínűleg minden orvosnak van egy (inkább több) olyan páciense, aki jobban tudja, hogy hogyan kell kezelni a betegségét.
Orvosnal
6 ,,Késni fogok!” – a fodrászatok és szépségszalonok ősellensége. Az ügyfelek gyakran nem értik, hogy nagyon szűk a napirend és egy 30 perces késés nem fér bele, mert akkor már jön a következő vendég.
Fodrasz kormos
5 Vannak emberek, akik nem értik, hogy egy szakember felbérlésekor nem csak az elvégzett munka idejét kell megfizetni, hanem azt a sok évnyi tanulást, mire a szakember képessé vált az adott probléma gyors orvoslására.
Fordito
4 Nem minden szülő érti meg, hogy a gyerekek iskolai eredménye nem csak a tanáron múlik. Ha a gyereket nem érdekli az adott tantárgy és nem akar tanulni, akkor a tanár sem tud mit tenni.
Rossz dolgozat

 

 

 

 

3 Az emberek gyakran elfelejtenek bemutatkozni, vagy a fontos információk helyett inkább jelentéktelen hülyeségekkel húzzák az időt.
Doktor eredmenyek
2 Szörnyű, amikor maga az ügyfél sem tudja, hogy mit akar. A tervezők és grafikusok pontosan ismerik ennek a kínját.
Tervezok es grafikusok
1 Nehéz, amikor az emberek nem értik a “nem” szót. Nehezen fogják fel, hogy amikor például nincs több hely a táborban vagy a délutáni edzésen, az az ő gyerekükre is vonatkozik.

Emberek es a nem

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?