Celeb / Híresség, Életmód

Egy Instagram-modell 3 hétre megvakult a szemgolyó-tetoválása miatt, mégis örül, hogy megcsináltatta

Amber Luke a rosszul sikerült beavatkozás ellenére hajlandó újabb testmódosítások érdekében ismét kés alá feküdni.

 

 

 

Egy 27 éves Instagram-modell, Amber Luke extrém megjelenéséről ismert: teste 98 százalékát tetoválások borítják – most már a szemgolyóját is. Amber a rosszul sikerült szemgolyótetkó miatt azonban 3 hétre megvakult, mégsem bánja, hogy megtette – írja a LADBible.

A brisbane-i modell már több mint 250 ezer dollárt költött tetoválásokra és extrém testmódosításokra. Amber közel 600 tetoválást varratott magára a hétéves átalakulása alatt, ugyanakkor elismerte, hogy néhány beavatkozását követően rohamokat kapott és még átmeneti vakságtól is szenvedett.

„Öt éve már, hogy három hétre elvesztettem a látásomat, és teljesen képtelen voltam arra, hogy önállóan gondoskodjak magamról ” – írta Amber egyik Instagram-bejegyzésében.

Az folyamat során élénk kék festéket fecskendeztek injekcióstűvel szemgolyóiba, amely után napokig kék könnyeket sírt, majd 3 hétre elvesztette látását.

„Leírhatatlan érzés volt. Miután a szemgolyóba behatolt a tinta, úgy éreztem, mintha a tetováló művész megfogott volna 10 üvegszilánkot, és beledörzsölte volna a szemembe” – mesélte a beavatkozásról.

A modell azt is bevallotta, hogy kétszer hasították fel a nyelvét, amely kínzó fájdalommal járt. Ugyanis elsőre nem sikerült a műtét, ezért a sebész kénytelen volt a hegszöveten keresztül vágni a második próbálkozásnál.

Bár állítása szerint ez a borzasztó élmény majdnem arra késztette, hogy teljesen lemondjon a testmódosításokról, azóta újra kés alá feküdt. Összesen 70 ezer dollárt költött mellimplantátumokra, arc- és ajakfeltöltésre, a fülébe helyezett hegyes implantátumokra, valamint brazil fenékfelvarrásra.

Amber első tetoválását 16 évesen szerezte, amely békés és euforikus érzéssel töltötte el. Hasonlóan érez minden egyes beavatkozásnál, ezért nem is tervezi, hogy abbahagyja.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?