Belföld, Hírek

Botrány a Mestercukrászban: kis híján összeverekedtek a játékosok, egyiküket kizárták a műsorból

Óriási balhé a Mestercukrász középdöntőjének utolsó pontszerző napján: Jelly, a zöld csapat tagja nagy veszekedést provokált, minősíthetetlen viselkedése miatt kizárták az RTL Klub műsorából.

 

 

A zöld csapat két tagja, Jelly és Kata között napok óta feszült volt a légkör, ám a szerda esti adásban robbant a bomba: összeszólalkoztak az egyik feladat során, amikor Jelly volt a főnök.

– Az ilyen vezetők szoktak egyedül dolgozni, mert senki nem marad meg mellettük – jegyezte meg az egyik zsűritag, Enzsöl Balázs.

A vita kis híján tettlegességig fajult: Jelly nemcsak Katának, hanem a csapat harmadik tagjának, Szabinak, valamint a zsűritagoknak és a műsorvezető Liptai Clauidának is beszólt.

Jelly (háttal) Katával és Szabival is összeszólalkozott, de a szűritagoknak és a műsorvezető Liptai Claudiának is beszólt /Fotó: RTL KLUB
Jelly (háttal) Katával és Szabival is összeszólalkozott, de a szűritagoknak és a műsorvezető Liptai Claudiának is beszólt /Fotó: RTL KLUB

– Volt egy pillanat, amikor azt hittem, rámegy a torkára Katának. Barátom, ha te így vagy főnök, akkor repülnél mindenhonnan – hüledezett Claudia, míg Juhos József séf döntött: a nőnek nincs maradása a játékban.

– Van egy határ. Lehet veszekedni, lehet vitatkozni, de amikor már a testi épség kerül veszélybe, ott nincs pardon – mondta Enzsöl Balázs.

Jelly állítja, senkit sem akart bántani.

– Nem vagyok olyan, hogy nekem más megmondja, mit csináljak, pláne, ha ki vannak osztva a szerepek. Sajnos, ők kényszerítettek arra, hogy így viselkedjek, azzal, hogy nem működtek együtt – fogalmazott.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?