Celeb / Híresség

Bódi Sylvinek nagyon bejött a vidéki élet: már tyúkokat és csirkéket is nevel – videó

A modell nagyon élvezi a vidéki életet Balaton környéki házában olyannyira, hogy nemrégiben úgy döntött, hogy csirkéket fog nevelni.

 

 

Sylvi néhány hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy a zöldségtermesztés és a veteményezés mellett tyúkokat is nevelni fog a Balaton-parti faluban, ahol jelenleg él. A modell most a Reggeliben mesélt legújabb kalandjáról.

5-6 között kelek minden reggel, hogy meg tudjam őket etetni, de mindig izgalommal tölt el, hogy kiengedhetem, láthatom őket így ez nekem már nem probléma, hiába nem lehetett régen 8 előtt kirobbantani az ágyból– mondta Sylvi, akinek csirkéi annyira jól érzik magukat nála, hogy rohamosan szaporodnak így most már 43 baromfival osztja meg a háza udvarát.

„Engem mindenki azzal riogatott, hogy a csirkék szétkaparják majd a kertet, de nem sőt, a pusztítás helyett egyenesen besegítenek nekem, felcsipegetik a rovarokat de a növényeket és zöldségeket azonban nem bántják” – mondta a modell, aki a csirkék mellett rengeteg más állatot is tart és elmondása szerint egyáltalán nem hiányzik neki a főváros.

„Reggel kimész a harmatos fűbe, és sétálsz, leszeded a friss paradicsomot meg az uborkát, ez egy igazi kis édenkert. Én nagyon jól érzem magam most, Pest egyáltalán nem hiányzik. Ahogy beérek ide dugó, stressz minden fogad, vidéken azonban mindenki kedves velem, a szomszédokkal is jóban vagyok, nekem nem kell most más” – mesélte Sylvi.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?