Életmód, Érdekes, Igaz történetek

41 évig úgy élt a dzsungelben egy férfi, hogy nem tudott a nők létezéséről

Ho Van Lang 41 évig élt a dzsungelben, miután elmenekült a vietnámi háború borzalmai elől. A férfi ezalatt az idő alatt tökéletesen megtanulta a túlélés rejtelmeit, azonban arról fogalma sem volt, hogy nők is élnek a Földön.

 

 

Ho Van Lang rendkívüli története 1972-ben kezdődött, amikor a vietnami háborúban elvesztette édesanyját és két testévért, ezért menekülőre fogta és életben maradt testvérével, illetve édesapjával a Quang Ngai tartományban található Tay Tra dzsungel mélyén telepedtek le – írj a Mirror.

A triót Alvaro Cerezo fotós, 2015-ben már felkutatta, aki akkor elmondta, hogy “mindig elmenekültek, amikor meglátták az embereket.” A férfi azóta rendszeresen látogatja a családot, legutóbbi beszélgetésükkor pedig olyan információra derült fény, ami még a sokat látott természetfotóst is meglepte.

Amikor megkérdeztem tőle, hogy tudja-e, mi az a nőstény, Lang azt mondta, hogy az apja soha nem magyarázta el neki, és noha látott már nőket a közeli faluban, így ma már különbséget tud tenni férfi és nő között, még mindig nem tudja, mi a lényegi különbség közöttük

– mondta Carezo, hozzátéve, hogy Langnak soha nem volt semmiféle szexuális vágya de még szaporodási ösztöne sem.

Testvére úgy jellemezte őt, mint egy csecsemőt egy férfi testében“Lang gyakorlatilag egész életét a dzsungelben töltötte. Ha megkérném hogy verjen meg valakit, azt gondolkodás nélkül megtenné. Nem tudja, mi a különbség jó és rossz között. Lang még csak egy gyerek.”

 

Ennek ellenére a most 46 éves férfi kezd alkalmazkodni a falusi kultúrához, és Carezo is úgy véli, hogy Lang valószínűleg a legimádnivalóbb ember, akivel valaha találkozott, csak nem tudja, mi a jó és mi a rossz.

forrás: noizz.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?