Életmód, Érdekes

„12 éves korom óta full sminkben és magassarkúban járok, és nem érdekel, ha valaki beszól”

A 22 éves modell és reality-sztár szerint az erős make-up része az identitásának.

 

 

 

Liberty Poole, a 22 éves, pincérnőből reality-sztárrá vált (Love Island, Dancing On Ice) brit lány elképesztő gyorsasággal felívelő karrierje során rengeteg trollal, roszzindulatú beszólással találja szemben magát agyonsminkelt arca miatt.

Tény, hogy az egyébként is nagyon csinos, fiatal nő kőkeményen, több rétegben alapozza a bőrét, óriási műszempillákat visel, a szája pedig többnyire körülbelül a másfélszeresére van kifestve eredeti méreténél. És saját bevallása óta ez 12(!) éves kora óta így van, anyja így nevelte, és ezen nincs semmi szégyellni való.

„Nagyon közel állunk egymáshoz anyuval, ő tanított sminkelni, már egészen kicsi lány koromban. És mivel mindketten alacsonyak vagyunk (157 cm), ezért megengedte, hogy 12 éves koromtól magassarkút is hordjak. A mai napig így megyek le a sarki boltba is, különben el se érném a felsőbb polcokat” – mesélte a lány, aki egyébként már annyira befutott, hogy kozmetikai és egyéb szerződéseinek köszönhetően hamarosan milliomosnak mondhatja magát. Angol fontban.

„Rengeteg rosszindulatú beszólást kapok Instán meg mindenhol, amikor látják, hogy mennyi smink van rajtam. Hogy ez túl sok. Szerintem nem, ez az identitásom része, részben a smink tesz azzá, aki vagyok, ráadásul a tévhittel ellentétben körülbelül tíz perc alatt kész a teljes make-upom, nem tart sokáig” – mesélte Liberty.

„Olyan családból származom, ahol a nők a dominánsak. Anyám mindig arra nevelt, hogy ne féljek követni, és valóra váltani az álmaimat. Soha nem korlátozott semmiben” – tette hozzá.

A lánynak egyébként másfél milliós követőtábora van az Instagramon, tinik és fiatal nők százezrei utánozzák változatos make-upjait és öltözékét. Liberty smink nélkül (vagy legalábbis kevesebb make-uppal) is megmutatja magát a fotóin, de főként az egész alakosokon. Teste ugyanis gömbölydeden formás, egyáltalán nem nádszálkarcsú, de mint mondja, ezt is felvállalja, mert ez is éppúgy a személyiségéhez tartozik, mint a smink, és a magassarkú.

 

 

 

 


forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?