Életmód

Egy TikTokker kiakadt, mert a férje felismerte a velük egy étteremben evő Mia Khalifát

Egy TikTokker férje méregdrága ajándékot vett, hogy bocsánatot kérjen, amiért a nászútjukon felismerte az egykori felnőttsztárt, Mia Khalifát.

 

 

Mia Khalifa jelenleg OnlyFans-celeb, aki különböző vállalkozásokat folytatott eddigi karrierje során, de úgy tűnik, az embereknek még mindig csak arról jut eszébe, hogy korábban felnőttfilmeket forgatott.

Köztük van Lya Mariella párja is, aki kiszúrta Miát egy párizsi étteremben. Ráadásul mindez a pár nászútján történt.

Lya Mariella gyorsan összerántott egy TikTok-videót az esetről, amiben azt mondta, hogy a férfi „túlságosan izgatott” lett, amikor meglátta a sztárt, és „az összes pasi barátjának üzenetet küldött”.

Lya betaggelte Miát, aki maga is kommentálta a posztot: „Csajszi, eközben a pasim végig a telefonján lógott. Azt mondom, dobjuk ki az összeset, és holnap menjünk vásárolni”.

 

 

Lya erre azt válaszolta: „Jelenleg a Hermesnél vagyok az utca túloldalán, nyugodtan találkozhatunk itt”, amire Mia azt mondta: „Okés, amúgy is tartozik neked egy birkinnel”.

Figyelembe véve, hogy a legolcsóbb Birkin táska körülbelül 2 és fél millió forintba kerül, minderről azt gondolnánk, hogy csak poénkodás. De nem: a bűnbánó férj végül vett egy Birkin-táskát, és régi álma teljesülhetett, amikor forgatott egy közös videót a nejéről, és Miáról. De ebben mindössze annyi történik, hogy Mia átadja a táskát a csajnak, és megölelik egymást. 🙁

Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy nem egy TikTokra kreált műbalhét néztünk-e végig, mindenesetre elég szórakoztató volt, és a lényeg, hogy a végén mindenki kibékült és boldog.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?