Életmód

Kutyának érzi magát a nő: pórázon és szájkosárral él

Vannak az embernek titkolt vágyai, amiket szeretne kipróbálni az életben, ám az, hogy valaki örökre kutya szeretne lenni, talán kissé bizarr. Anna mégis így érez, és boldog az életével.

 

 

A New Yorkban élő Anna Teshut karácsonykor látták utoljára, azóta nyoma veszett. A lányról napokig semmit sem lehetett hallani, de január 1-jén közösségi oldalán posztolt egy képet, melyen kutyajelmezében „ül” a gazdája mellett. A kép alá annyit kommentelt: „Anna Mantrega”. Mivel párjának, Paulnak is ez a vezetékneve, így könnyen kikövetkeztethető, hogy a szerelmesek összeházasodtak – írta meg a Daily Mail

Anna korábban azzal vált ismertté, hogy előző pasijával, Nathannal is a kutya-gazdi életmód szerint éltek, felvállaltan. Volt, hogya helyi plázában sétáltatta a férfi a barátnőjét.Szerintük a póráz, a nyakörv és a szájkosár sokkal jobban szimbolizálja a közöttük lévő elköteleződést, mint bármi más. 

Anna 13 éves kora óta szeretne kutya lenniFORRÁS: FACEBOOK

A házi kedvenc kutyanevet is kapott, így lett Annából Xéna, Nathan kutyája. A lány nagyon boldog volt ebben a szerepben, hiszen elmesélése szerint13 éves kora óta szeretne már kutya lenni. 

A szerelmesek kapcsolata akkor romlott meg, mikor 2015 nyarán Anna bezárta Nathan német juhászát a kocsiba, és mivel nagyon meleg volt, így a kutya hőgutát kapott, és elpusztult. A történetből bírósági ügy lett, de végül komoly retorzió nem következett be, Anna ügyvédje azzal védekezett, hogy a lány mentális problémákkal küzd. 

Sokan kedvelik a jelmezeket és a szerepjátékokat, de Anna esetében ez pont fordítva van: számára a kutyalét a természetes, így vélhetőleg tényleg komoly pszichés gondokkal küzd. 

forrás: life.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?