Belföld, Celeb / Híresség

Kitálalt Berki Krisztián ügyvédje: ekkora adóssága volt valójában a celebnek

Berki Krisztián ügyvédje a Fókuszban tisztázta, mi igaz a celeb hatalmas adósságából.

 

 

Berki Krisztián május 6-i halála óta rengeteg pletyka kering arról, hogy a celeb hatalmas adósságot hagyott feleségére, Berki Mazsira, és valójában nem élt olyan luxuséletet, mint amit kifelé mutatott. 

Több újság is megírta, hogy albérletben lakott, a méregdrága autókat sokszor bérelte, vagy csak pózolt mellettük, továbbá a luxusnyaralásokat és irigyelt életvitelét reklámszerződésekkel és céges megállapodásokkal biztosította.  

Berki Krisztián adóssága

Blikk múlt héten azt állította, Berki Krisztián több tízmillió forintnyi adósságot hagyott maga után, és özvegye már többeket megkeresett, hogy a tartozásokról tárgyaljon, némelyikeket ki is egyenlítette. Szilágyi Roland, Berki Krisztián egykori jogi képviselője most az RTL Klub Fókusz című műsorában öntött tiszta vizet a pohárba. Ő azon kevesek közé tartozott, aki ügyvédként rálátott Berki Krisztián pénzügyeire, barátként pedig magánéletére.

berki-krisztian-ugyvedje
Fotó: RTL Klub/Fókusz

– Ő az egész életét egy show-ra építette fel, ennek a része volt az aranyrudak megfújva, a Porsche, a Bentley és a többi, de ott volt a magánember is, akinek voltak teljesen normál anyagi viszonyai, amik az utóbbi időszakban inkább lentebbi stílust képviseltek – árulta el a férfi, aki négy éven keresztül képviselte a 41 éves celebet. 

Berki már ekkor légzési nehézségekkel és magas vérnyomással küszködött, amik a testépítőmúltjából eredtek. Ehhez jöttek még a magánéleti problémák és a bírósági ügyek.  

 

 

 

– Tudtam, hogy egy nagyon nehéz időszakát éli. Jellemző is volt, hogy az utolsó pár hónapban mi sem igazán beszéltünk, voltak köztünk véleménybeli különbségek bizonyos kérdések kapcsán, de nyilván nagyon meglepődtem a halálán, és nagyon sajnálom. 

Az első törést 2017-ben Berki és Hódi Pamela szakítása okozta, ami után a gyermekelhelyezésről, a szülői felügyeletről és a gyermektartásról annak ellenére nem tudtak megegyezni, hogy készen állt a szerződés, de azt Berki Krisztián az ügyvédje unszolására sem írta alá. Tavaly pedig két év börtönbüntetést kapott egy 2018-as büntetőfékezés miatt, amivel jelentős vagyoni kárt okozott, a busz utasai közül többen megsérültek. Ennek kapcsán sem értettek sok mindenben egyet, Szilágyi Roland a második tárgyaláson már nem is képviselte Berkit. 

berki-krisztian-ugyvedje2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az ügyvéd ugyanakkor a Fókuszban tisztázni kívánta azt is, mi igaz a hírekből, melyek szerint Berki Krisztián gigantikus adósságot hagyott a családjára. 

– Sok helyen megjelent, hogy Krisztián csak adósságot hagyott a családjára. Ez azért így teljesen nem igaz. Neki is volt egy vagyonkezelési szerződése, amit a halála előtti évben kötött, és előre rendelkezett a halála esetén kedvezményezett pozícióban lévő személyekről. Ez nem egyenlő azzal, hogy valakinek nincs semmije a nevén. 

 

 

 

Azt is elmondta, hogy egykori védencének ugyanolyan tartozásai voltak, mint egy átlagembernek. Nem nagy összegekről volt szó, kivéve a lakásfelújítási ügyet, amiről áprilisban jelent meg cikk: milliókkal tartozott a kivitelezőknek, majd eladta az ingatlant, és utána sem fizette ki őket. Az ügy megoldása Berki Mazsira maradt.

– Ezek is rendezve lettek az elmúlt időszakban.

A MÉDIA EGY PICIT TÚLTOLJA EZT AZ ADÓSSÁGSPIRÁLT, AMIBE KRISZTIÁN KERÜLT, PEDIG NEKI NEM AZ ADÓSSÁGOK VOLTAK A PROBLÉMÁI,

hanem az, ami az elmúlt egy évben összejött neki: folyamatosan jöttek a rosszabbnál rosszabb események és a kudarcok, amikből nagyon nehezen tudott lelkileg kijönni.

A magánéleti problémák közé tartozott, hogy házasságán Berki Mazsival már a babavárás idején repedések mutatkoztak, és kapcsolatuk az elmúlt fél évben sem alakult jól, pszichológus segítségét kérték, volt, hogy Berki el is költözött otthonról. Az ügyvéd szerint hiába fordultak szakemberhez, a házasságuk rendbehozása nem igazán sikerült. 

forrás: femina.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?