Belföld, Hírek

Nem ismerte be a bűnösségét L.L. Junior volt feleségének barátnője, aki fogta a kisfiú kezét a halálos baleset előtt

P. Camilla két hét múlva áll bíróság elé, gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.

 

 

L.L. Junior hároméves kisfiát 2019. augusztus 29-én ütötte el egy autós Zuglóban, a Füredi utca és a Vezér út kereszteződésében, a gyerek a helyszínen meghalt. A kisfiú az anyjával és annak barátaival volt, miközben a piros jelzés ellenére kiszaladt az útra egy zebránál.

A nyomozás közel két évig zajlott, a végén pedig az ügyészség kimondta, hogy az édesanya, Hopp Csilla nem hibáztatható a baleset miatt.

A barátnője, P. Carmen ellen viszont vádat emeltek, mondván ő fogta a kisfiú kezét, és mivel engedte, hogy – több alkalommal is – kiszaladjon az útra, nem megfelelően járt el.

24.hu szerdán azt írta, hogy az ügy már a bíróságon van. A lap úgy tudja, hogy már ki is tűzték az előkészítő ülés időpontját Hopp Csilla barátnőjének perében, akit két hét múlva állítanak bíróság elé gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt.

A Fővárosi Főügyészség szóvivője azt mondta, hogy a vádlott írásban tett vallomást a nyomozati szakban, és

„lényegét tekintve nem ismerte be a büntetőjogi felelősségét a tragédia kapcsán”.

A zenész korábban azt nyilatkozta, örül annak, hogy nem emeltek vádat a gyermeke édesanyja ellen, és így Csilla is megkönnyebbülhet. L.L. Junior akkor azt is hozzátette: szerinte olyan nincs, hogy ne legyen felelőse egy hároméves gyerek halálának.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?