Celeb / Híresség

Kulcsár Edina és G.w.M. a cigány kolbásszal poénkodik – videó

Kulcsár Edina néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy elválik férjétől, Csutitól. A szépségkirálynő nem szomorkodott sokáig, hamar rátalált a szerelem.

 

 

Kulcsár Edina G.w.M mellett találta meg a boldogságot év elején, akivel hamar úgy döntöttek, hogy nem rejtőzködnek sokáig a nyilvánosság elől. A kapcsolat híre sokakat meglepett, Győzike pedig akkor az elsők között mondta el véleményét az új álompárról.

A valóságshow-sztár szerint ugyanis nincs jobb a cigány kolbásznál.

Mivel a humor sem maradhat ki egy jó kapcsolatból, a pár ezúttal nem csak egymás arcára csalt mosolyt, hanem a TikTok felhasználókat is megörvendeztette egy videóval, amiben Győzike szavait idézik.

Eleinte sokaknak ugyanis nem volt egyértelmű, hogy Győzike szerint milyen is a „cigány kolbász”, így a showman nagylelkűen elmagyarázta:

„Amit csak mi tudunk fűszerezni, elkészíteni. A magyarok, mikor készítik a kolbászt, kihagyják az ízét” – mondta Győzike a Csókollak Rádió Podcast című műsorban.

Úgy tűnik, hogy a sztárpárt megihlette Gáspár Győző kijelentése, és a TikTokon tettek közzé egy rövid videót, amelyben ők is megvitatják, mitől is olyan jó az a bizonyos kolbász.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?