Hírek, Külföld

Újabb zavarba ejtő videó Joe Bidenről: megint a levegővel fogott kezet

Alig egy héttel ezelőtt lepte meg Joe Biden különös viselkedésével a világsajtót, az amerikai elnök újra furcsán viselkedett az egyik hivatalos eseményén. A pillanat az internetre is felkerült.

 

 

Korábban írtunk róla, hogy a 79 éves amerikai elnök Greensboróban tartott egy 40 perces beszédet, s az esemény után elköszönt a közönségtől, majd hirtelen jobb fordult a színpadon és kezet nyújtott a levegőnek, mellette ugyanis nem állt senki.

Szinte pontosan ugyanez történt a Seattle-től alig 35 kilométerre fekvő Auburn egyetemén. Joe Biden az amerikai háztartások emelkedő megélhetési költségeiről szónokolt a pódiumon, majd a felszólalása után a színpad bal oldala felé fordult és ismét kezet akart valakivel fogni. Mivel azonban megint csak nem volt ott senki, akivel kezet rázhatna, a levegőben maradt a keze. Miután az elnök is észre vette ezt, zavarában megfordult és lesétált a színpadról – szúrta ki a hirado.hu.

 

 

Igaz utána kinézett még az emberekre, mosolyogva elköszönt. Lehet a múltkori esetet parodizálta, nehéz eldönteni. A pillanatot itt tudja megtekinteni:

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?