Belföld

Egy rejtélyes világsztár is szerepelni fog A Konyhafőnök új évadában

Az előzetesből kiderül, hogy VV Zsuzsu és Frohner Ferenc is főzni a castingon. Az új évad májusban indul.

 

 

„Legendás” évad kezdődik a Konyhafőnökben május 2-án – olvasható az RTL Klub közleményében. A népszerű gasztro reality kilencedik „civil” évada is drámai küzdelmeket, kiborulásokat és nem várt fordulatokat ígér.

A műsor a már megszokott casting epizódokkal indul, amelyekben – a tavalyi évad után másodszor – Fördős Zé újra csapatot kap. A versenyző-jelöltek először a válogatóba próbálják befőzni magukat, ahol kiderül, melyik Michelin-csillagos séf (Rácz Jenő, Sárközi Ákos) csapatába kerülhetnek be. A csatorna szerint idén sem lesz hiány őrült és extrém fazonokból, akik igazán különleges és egzotikus alapanyagokkal készülnek lenyűgözni a zsűri tagjait.

Az előzetesből kiderül, hogy VV Zsuzsu, a Való Világ 9 győztese az első sikertelen próbálkozása után újra megpróbál bizonyítani A Konyhafőnökben, de Kárpáti Rebeka volt párja, a Nyerő Párosból is ismert Frohner Ferenc is versenyezni fog.

Az RTL Klub azt is elárulta, hogy a zsűrit hetente legendás sztárok fogják segíteni, akik mindent megtesznek majd, hogy próbára tegyék a versenyzőket.

Ráadásul egy – egyelőre rejtélyes – világsztár is érkezik A Konyhafőnökbe, akit ebben a szerepben még nem láthattak a hazai nézők.

 

A Konyhafőnök új évadának előzetese:

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?