Celeb / Híresség

Bejött az élet! Méregdrága gyűrűt kapott Varga Irén

Varga Irén szerelme egy igazi Grál lovag, aki igyekszik a tenyerén hordozni élete párját. Persze nem is merne másképp viselkedni. Most alaposan a zsebébe nyúlt.

 

 

A netes híresség pontosan úgy működik, mint egy dackorszakba lépő gyerkőc, vagyis ha nem kap meg valamit, amire szemet vetett, először kér, majd követel, végül pedig toporzékolva hisztizik. Erre szerencséjére vevő a párja, Laci, így gyakorlatilag mindent meg is kap, amit csak kiejt a száján. Persze a vágyteljesítésnek vastagon vannak anyagi korlátai, de amióta Varga Irén amolyan sztárféleség lett, valamivel több tejbe aprítani való marad a kosztpénzen felül. Így eshetett meg, hogy a kiköltözésként eladott Spanyolországi kiruccanás egy meglehetősen drága ajándékot eredményezett.



netes híresség ugyanis kinézett magának egy Gucci gyűrűt. Úgy érezte, hogy képtelen nélküle tovább élni, ezért könyörögni kezdett Lacinak, hogy vegye meg neki. A férfi persze próbálta elmagyarázni, hogy a méregdrága ékszert nem engedhetik meg maguknak, de Irénke megmakacsolta magát és könyörgőre, majd fenyegetőre fogta a dolgot. Végül Laci beparancsolta szíve hölgyét a paplan alá és a szállodaszoba széfjébe rejtett egy gyanús dobozkát. Ezután hősnőnket egy majdnem megugorhatatlan feladat elé állította azzal, hogy kérte, üsse be a széf négyjegyű kódját, de végül feloldódott a „gordiuszi csomó” és feltárult a páncélajtó. Varga Irén megkapta a vágyott ékszert. 

Laciból ekkor elillant a lovagiasság és barchobázni hívta az „énekesnőt”. Folyamatosan kérdezgette, hogy tudja-e, mennyibe került az ékszer, majd egyszer csak kibökte, hogy 1300 eurót, vagyis napi árfolyamon 463 ezer forintot fizetett érte. Persze nem szabad kifelejteni a történetből annak a lehetőségét, hogy Laci egy helyi ballonkabátos árustól vette a csecsebecsét, aminek az értéke így mindjárt leszalad a 10-20 eurós árkategóriába, de félre a rosszindulattal! Legyen az, hogy Irénke kis ujján, most egy valódi Gucci figyel! 


Irénke foga már nem fáj a Guccira…

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?