Életmód

30 ezer dollárt költött plasztikai műtétre, hogy úgy nézzen ki, mint Michael Jackson

Egy férfi, aki 11 plasztikai műtéten esett át, hogy úgy nézzen ki, mint Michael Jackson, nincs megelégedve a külsejével. Drasztikus lépésre készül. A férfi mindent megtett azért, hogy úgy nézzen ki, mint a pop zene királya.

 

 

Az argentin Leo Blanco eddig körülbelül 30 ezer dollárt költött11 plasztikai sebészeti beavatkozásra, hogy bálványára, Michael Jacksonra hasonlítson.

Blanco, aki azt tűzte ki célul, hogy ő lesz a legjobb Michael Jackson hasonmás, számos kozmetikai beavatkozáson esett át, de a 22 éves férfi még mindig nincs megelégedve a külsejével, és újból kés alá akar feküdni. „Minden műtét közelebb visz a célomhoz” – mondta Blanco.

 

 

 

Nemrég volt egy állkapocsformáló műtéte, hogy szögletesebb, férfiasabb álla legyen, de azt mondta, további három műtétre van szüksége az orrán és az állán. „Szeretném, ha a szemöldököm egy kicsit fentebb lenne emelve, ezt injekciókkal meg lehetne oldani” – tette hozzá Blanco.

„Szeretnék egy faceliftinget is, bár a sebészek nem hajlandók rá, mert azt mondják, nem vagyok elég idős hozzá. Állandó küzdelem folyik a között, amit a szüleim akarnak, amit én akarok, és amire a sebészek hajlandók.”

Blanco édesanyja azt mondja, aggódik a fiáért, és attól tart, túlságosan messzire megy megszállottságában. „Azt elfogadom, hogy Michael Jackson rajongója, és rá akar hasonlítani, de a plasztikai műtétek? Aggódom, mert olyan nyugodtan beszél a műtétekről, mintha fodrászhoz menne, de nagyon félek attól, hogy az egyik műtétbe belehalhat” – mondta a nő.

 

 

 

Blanco Jackson iránti rögeszméje még gyerekkorában kezdődött, és azóta is az a vágya, hogy átalakuljon a poplegenda tökéletes hasonmásává. Az első beavatkozásra 15 éves korában került sor, és azóta többek között két fülplasztikai műtéten, három zsírleszíváson, négy orrplasztikai műtéten esett át, valamint két hialuronsav- és botox kezelést is kapott, hogy kiemelje az arccsontjait.

A 22 éves férfi a Barcroft TV-nek nyilatkozva bevallotta, hogy testét, lelkét és minden pénzét kockára tette, hogy ő legyen a világ legjobb Jackson imitátora. „Lehetetlen, hogy csak egy-két műtétet végezzenek el, mindig többet és többet akarsz” – mondta. „Körülbelül 30 ezer dollárt költöttem erre. Nem így képzeltem el, de megéri, hogy elérjem az álmomat.”

A Buenos Aires-i előadóművész gyakran oszt meg videókat és képeket magáról az Instagramon, ahol több mint 41 ezer követője van, és Argentína szerte lép fel Jackson imitátorként.

 

 

 

Blanco önértékelési problémákkal küzdött

A 22 éves férfi azt mondta, hogy már nagyon fiatal kora óta gondjai voltak az önértékelésével, és hozzátette, hogy az iskolában nem volt sok barátja.

„Azt hittem, valami baj van velem, és át kell alakítanom a testemet, ezért elkezdtem edzőterembe járni, és kiszőkíttettem a hajamat” – magyarázta. „Annak ellenére, hogy izmos és szőke voltam, soha nem sikerült igazán kapcsolatba kerülnöm a velem egyidős diákokkal.

De elmondhatom, hogy ma olyan emberek vesznek körül, akiket szeretek, és nem olyanok, akiket a középiskola kényszerít rám” – tette hozzá.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?