Celeb / Híresség

Schobert Norbi fia kész férfi, azt is elárulta, milyen lányok jönnek be neki

Úgy tűnik, az ifjabb Schobert Norbi apja nyomdokaiba lép, hiszen a tizenéves fiú teste már most úgy néz ki, mint egy felnőtt férfié.

 

 

Ifjabb Schobert Norbi nem is olyan kicsi már, hiszen javában benne van a serdülőkorban, de ahelyett, hogy ülne a babérjain, komolyan kigyúrta magát az elmúlt évek során. Olyan kockahasa lett, melyet az édesanyja, Rubint Réka is megirigyelt, így kijelentette: ő lett a példaképe és olyan hasizmot akar, mint a fiának van. Norbi legutóbb egy hét perces, kemény hasizom gyakorlatos videót tett közzé az Instagram-oldalán és elmesélte, hogy két éve nem használt Youtube-csatornáját is újra indította, ahova hamarosan vlogok is kerülnek majd.


Egy kérdezz-felelek során elárulta azt is, hogy egyetért-e azzal, hogy a kisugárzás fontosabb a súlynál: „Nem kérdés! Mindig legyél önmagad!” – írta korlátozott ideig megtekinthető storyjában. Arra a kérdésre, hogy milyen lányok jönnek be neki, a lazábbak, vagy a kedvesebbek így felelt: „Az se baj, ha mindkettő?” – olvasható a történetében.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?