Celeb / Híresség

Kulcsár Edina kitálalt a válásról és az új szerelméről is – Itt az igazság!

Máris rátalált a szerelem Kulcsár Edinára! A Blikk a napokban számolt be róla, hogy véget ért a kapcsolatuk, férjével Szabó András Csutival.

 

 

„Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét… Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége” – osztotta meg közös közleményét néhány napja Edina és Csuti.

Edina azonban most a közösségi oldalán jelentette be, hogy máris rátalált a szerelem. Új választottjával egy közös képet is posztolt.

Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! – írta a bejegyzésében Edina.

Hozzátette, hogy amit új párja iránt érez az rendkívül erős megmagyarázhatatlan és még sosem találkozott ilyennel korábban. Edina új párja pedig nem más, mint egy zenész: Varga Márk, művésznevén pedig G.w.M.

Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni – írta.

A teljes bejegyzést ide kattintva olvashatják el.

Edina új párja, Márk szintén a közösségi oldalán szólalt. Néhány napja megírtuk, hogy a magyar zenei pálya egyik leginkább ismert rappere G.w.M megdöbbentő hírt jelentett be. Nemrégiben a közösségi média oldalán osztotta meg a hírt, amire talán senki nem számított: párjával elválnak útjaik és elköltözött családjától.


Az ügyben közben megszólalt Csuti is, aki a Blikknek azt is elárulta, hogy nemrégiben ő mutatta be egymásnak Márkot és Edinát.

Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azzal is – bár tudom, hogy ez az élet rendje -, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem – nyilatkozta Csuti a Blikknek.

Mint megírtuk, a csinos modellnek és Csutinak sok mindenről kell döntenie az elkövetkező hetekben, hónapokban. Az egykori párnak ugyanis nem csak a családja gyarapodott, de az elmúlt évek alatt közösen építették a céges birodalmukat is. A 2020-ban több mint 135 millió forint árbevételt termelő közös cégük mellé a házaspár nemrég költözött be álomotthonába, amely a szakember szerint akár 150 milliót is érhet. A nagy kérdés, hogy mi lesz a közel 300 milliós vagyonnal?

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?