Érdekes

A 23 éves Andrea nem ismer mértéket a plasztikai műtétekben. Egyesek szerint ijesztő, mások csodálják

Andrea azon emberek csoportjába tartozik, akik nem ismernek mértékletességet az esztétikai gyógyászati kezelések terén. Andrea rendszeresen megnagyobbítja az ajkát, melyek mérete már túlmegy minden határon.

 

 

A bolgár Andrea Ivanovát első látásra ki lehet szúrni a tömegből. Hatalmas ajkak és gigantikus keblek. A 24 éves lány egykori szépségéből már nem sok maradt.

A lány úgy néz ki, mint valami műanyag játékbaba. Ő maga nagyon elégedett a megjelenésével és további kezeléseket tervez.

 



 

Elméletileg az orvosnak meg kellene tagadnia a betegtől az olyan eljárást, amely károsíthatja őt. Indokolt esetben pszichiáter időpontot is ajánlhat a betegnek. Bizonyos embereknél azonban nyugodtan kijelenthetjük, hogy semmi és senki nem akadályozhatja meg őket abban, hogy drasztikusan beleavatkozzanak a megjelenésükbe. Még akkor is, ha túllépi a józan ész határait, és az egészséget és az életet veszélyezteti.

A nő már számos plasztikai műtéten esett át. Mindezt azért csinálja, hogy kiérdemelje az “élő Barbie” címet. Ezekből lassan már Dunát lehetne rekeszteni.

Egyetlen egy dologban hasonlít az összes. Mindenki átesett a ló túloldalára és mindennek lehet nevezni őket, csak szépnek nem.

A becslések szerint már 50 milliót eltapsolt az orvosoknál a beavatkozásokra. Andrea a szájára a legbüszkébb.

 



 

 

Itt egy régi kép, még a műtétek előttről. Rá sem lehet ismerni.

Persze a szépség relatív. Mindenkinek más tetszik. Andreának is számtalan hódolója akad, akik arra ösztönzik, hogy folytassa a kezeléseket.

A 23 éves nő büszkén állítja, hogy neki van a legnagyobb szája a világon. Persze ez nem a természet érdeme, hanem a hialuronsavé. A bolgár lány már 25 injekciót kapott. A szája iszonyatos méretűre nőtt.

 

 

 

Nem az esztétikai élmény a legnagyobb probléma. A szája eltakarja az orrlyukait, ami megnehezíti a légzését.

Ajkai szinte teljesen érzéketlenné váltak a sok injekció miatt. Emellé még nehézségei akadnak az étkezéssel is, de semmi nem riasztja el a 23 éves lányt.

 

 

A lány rendszeresen tesz közzé fotókat az instagramon. Ezek leginkább ijesztőek. Profilját tobb mint 42.000 ember nézi. Ivanova valószínűleg soha nem fog visszatérni a normális kinézethez. Ekkora mennyiségű töltőanyag soha nem fog tudni lebomlani a szervezetében.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?