Belföld, Hírek

Pirosra váltott a lámpa, balhé lett a vége: gyalogosok estek neki az autósoknak Budapesten és Sopronban – Videón a hajmeresztő eset

Feszülten zárta az előző évet két autós és a rájuk támadó gyalogosok. Sopronban és Budapesten két olyan incidenst is rögzítettek, amikor a gyalogosok a zebrán átkelve rugdosni kezdték az autósokat.

 

 

A Budapesti Autósok oldalhoz jutott el két olyan felvétel, amelyet Sopron és Budapest utcáin vettek fel a helyiek. Az első felvétel a XVI. kerületben készült. A lámpás kereszteződésnél két gyalogos állt, amikor egy Suzuki akart tovább haladni miután zöldet kapott. Azonban ekkor a két gyalogos is úgy látta, ideje nekik is útnak indulni – azt, hogy milyen színű volt a lámpájuk nem látni, de feltételezhetően piros.

 

 

Az autó épp jobbra szeretett volna kanyarodni, amikor a szabálytalan gyalogost kis híján elütötte. A szintén áthaladó kapucnis férfi ezután fejezte ki nemtetszését és az autó felé rúgott. A soproni incidensnél fordított volt az eset, ott már az autós vétett hibát. Az autó akkor indult el, amikor már neki pirosat jelzett a lámpa, a gyalogosnak pedig zölden villogott, ami előtte engedte el keresztben a gyalogosokat. Tehát az autósnál még pirosnak kellett lennie – írta a portál.

 

 

Számomra roppant felháborító ez a szituáció, mert gyalogosként is sokat közlekedem és rengeteg attrocitás ér” – fűzte hozzá a soproni konfliktust rögzítő személy az oldalnak. Az autós nem engedte el a gyalogost, ezután lendült a láb.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?